Leuke websites over lelijke dingen

Bij Boekentips.com hebben wij ook een Engelstalige website gemaakt waarbij we voor het plezier een aantal lelijke dingen hebben verzameld die te vinden zijn over het internet. Er is een website waar we een heel scala aan lelijke dingen van over de hele wereld verzamen, Ugliest thing in the world. De website is louter voor het plezier gemaakt, omdat we het zelf leuk vinden om dergelijke lijstjes online te bekijken.

Ugliestthingintheworld.com

Op Ugliest Thing In The World worden foto's van lelijke dingen van over heel de wereld verzameld. Dat kan vanalles zijn gaande van lelijke dieren zoals vissen of apen tot lelijke gebouwen zoals kerken en wolkenkrabers. Er zijn nu al zo'n negentig lelijke dingen te vinden op de website maar binnenkort zal je er nog veel meer kunnen terugvinden. Hou de website dus zeker in de gaten.

Je kan al een paar voorbeelden hieronder bekijken, maar op de site zijn er dus ondertussen al veel meer te zien:

Ugliest primate in the world; Aye-aye  naked mole rat Ugliest flip flops in the world  nose monkey  National Library of Belarus Ugliest dog in the world Sam Ugliest shoes in the world

DigiWereld.com

Op DigiWereld.com kan je leren hoe je met Wordpress een eigen blog kan opstarten om er geld mee te verdienen. Dat geld kan je verdienen via affiliate marketing, Google advertenties, of het promoten en verkopen van een eigen product. In de blog wordt uitgelegd welke tools je daarvoor allemaal kan gebruiken en hoe je succesvol kan starten.

Deel deze pagina