Boek cover De liefdesbrief van Lucinda Riley (Paperback)

De liefdesbrief

Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789401615631 | 510 pagina's
Paperback 21,99
4.1 op 5 sterren
uitgever Xander Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21,4 x 14,1 x 4,3 cm
Aantal pagina's 510 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Lucinda Riley
Uitgever Xander Uitgevers B.V.
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 672 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 141 mm
Verpakking hoogte 43 mm
Verpakking lengte 214 mm

Boekbeschrijving

In de spannende roman De liefdesbrief van bestsellerauteur Lucinda Riley stuit journaliste Joanna op een brief van een pas overleden legendarische acteur. Welke geheimen nam hij mee in zijn graf?

In de spannende roman De liefdesbrief laat Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen, wederom haar vermogen om lezers te betoveren zien. Een adembenemend verhaal van dé bestsellerauteur van de eeuw.

In De liefdesbrief krijgt de jonge journaliste Joanna de opdracht verslag te doen van de uitvaart van Sir James Harrison, een wereldberoemde acteur. Na de begrafenis ontvangt ze een mysterieuze brief, met aanwijzingen die naar een explosief geheim lijken te leiden – een geheim dat de acteur zeventig jaar lang verborgen heeft gehouden. Met behulp van Sir James’ kleinzoon ontrafelt Joanna langzaam maar zeker het raadselachtige verhaal. Tijdens haar zoektocht ontdekt ze echter dat verschillende machtige mensen de brief willen hebben. En die zullen haar ten koste van alles proberen tegen te houden…

De liefdesbrief is een wervelend en meeslepend verhaal vol geheimen, spanning en onvergetelijke wendingen van de bestsellerauteur van deze eeuw.

‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad

‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Gelijkaardige boeken