Boek cover Helen Grace  -   Twee kleine visjes van M.J. Arlidge (Paperback)

Helen Grace - Twee kleine visjes

De huiveringwekkende voorgeschiedenis van Helen Grace

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789022594568
Paperback 10
4.3 op 5 sterren
uitgever Boekerij
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 20,1 x 12,6 x 1,8 cm
Aantal paginas 192 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) M.J. Arlidge
Uitgever Boekerij
Gewicht 214 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 126 mm
Verpakking hoogte 18 mm
Verpakking lengte 201 mm

Boekbeschrijving

Een unieke inkijk in het leven van inspecteur Helen Grace

Indrukwekkend, gruwelijk en aangrijpend – Alles in de wind en Schuitje varen laten zien hoe Helen Grace is geworden tot de persoon die we nu kennen.

Alles in de wind
De vijftienjarige Jodie arriveert bij haar derde weeshuis. Misschien is dit keer alles anders. Misschien blijft ze dit keer ongedeerd en wordt er goed voor haar gezorgd. Maar de waarheid is dat Jodie niemand meer heeft om haar te beschermen. Ze zal zichzelf moeten verdedigen. Ze zal moeten veranderen. Maar wat voor persoon zal ze moeten worden om eindelijk veilig te zijn?

Schuitje varen
Helen Grace is op achttienjarige leeftijd net afgestudeerd van de politieacademie als ze wordt ingedeeld bij de verkeerspolitie. Binnen het team vindt iedereen het een saaie functie, maar dagelijks rondrijden op haar motor bevalt Helen wel. Wanneer ze wordt opgeroepen bij een verkeersongeluk van ongekende schaal, blijkt het om een fatale botsing te gaan. Maar waar haar collega’s uitgaan van een tragisch ongeval, heeft Helen haar twijfels. Waarom riskeerde het slachtoffer zijn leven door een drukke snelweg over te steken? Of was hij voor iets op de vlucht?


In de pers

‘Zoals we van Arlidge gewend zijn, leest het als een trein en is het sfeervol en goed geschreven.’ VN Detective & Thrillergids

‘M.J. Arlidge boekt een enorm succes met zijn serie over de vasthoudende en getormenteerde inspecteur Helen Grace.’ Algemeen Dagblad

‘Vol cliffhangers waar je wat mee kan.’ NRC Handelsblad

Gelijkaardige boeken