Boek cover Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder (Paperback)

Wat ik eerder had willen weten

Over angst, zelfliefde en acceptatie

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789026357831 | 256 pagina's
Paperback 20,99
4.8 op 5 sterren
uitgever Ambo|Anthos
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 20,1 x 16,5 x 1,8 cm
Aantal pagina's 256 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Marian Mudder
Uitgever Ambo|Anthos
Gewicht 431 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 165 mm
Verpakking hoogte 18 mm
Verpakking lengte 201 mm

Boekbeschrijving

Wat ik eerder had willen weten van Marian Mudder is hét boek voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners. Het boek bevat het beste van wat Marian zelf aan kennis en wijsheid heeft vergaard.

Het grote publiek kent haar als actrice uit Baantjer en Flikken Maastricht, maar Marian is ook al meer dan tien jaar therapeut, gespecialiseerd in angstproblematiek.

Jarenlang had Marian last van angst en onzekerheid. Ze probeerde alle mogelijke therapieën en las talloze zelfhulpboeken. Inmiddels is ze naast ervaringsdeskundige ook therapeut.

In Wat ik eerder had willen weten vind je het beste van wat ze door de jaren heen aan kennis en wijsheid heeft vergaard. Het staat vol kleine en grote liefdevolle duwtjes in de richting van een zorgelozer leven: theorie over de werking van je brein, zelfonderzoek, oefeningen, stressmanagementtechnieken zoals eft, note to self-lijstjes en tips & tricks.

Marian Mudder is therapeut, schrijver en actrice. Eerder schreef ze onder meer de romans Geluksblind en De perfecte minnares. In 2017 verscheen haar boek Sofasessies. Hoe therapie mij niet heeft geholpen en vooral waarom niet.

Bij dit boek hoort een ondersteunende website met o.a. instructiefilmpjes: marianmudder.nl.

'Een interessant steuntje in de rug voor zowel ervaren zelfhulpboeklezers als beginners op het gebied van persoonlijke ontwikkeling.'- TrosKompas

'Een superfijn, praktisch en troostrijk boek.' – Story

'Wat ik eerder had willen weten is een indrukwekkend, persoonlijk boek met een zeer uitgebreide onderbouwing. Het lijkt een levenswerk van Mudder. Haar persoonlijke ervaringen en openheid geven een aanzienlijke meerwaarde aan dit boek.' – Managementboek

Gelijkaardige boeken