Boek cover Leef meer, denk minder van Pia Callesen (Paperback)

Leef meer, denk minder

Grip op je gedachten voor een zorgelozer leven

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021583839
Paperback 20,99
3.5 op 5 sterren
uitgever Kosmos Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 20,9 x 14,6 x 1,6 cm
Aantal paginas 176 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Pia Callesen
Uitgever Kosmos Uitgevers
Gewicht 273 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 146 mm
Verpakking hoogte 16 mm
Verpakking lengte 209 mm

Boekbeschrijving

NRC HANDELSBLAD: 'Somberstop – Eindeloos piekeren, daar kun je ook gewoon mee ophouden.’ Een baanbrekende methode om uit je dip te komen. Zelfs sceptici zijn enthousiast.

Pia Callesen presenteert een beproefde, baanbrekende methode in 'Leef meer, denk minder' om uit een dip te komen. De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan of de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet. In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. 'Leef meer, denk minder' leidt je naar een beter leven doordat je leert hoe je de aandacht beheerst die je aan je gedachten besteedt.

## ‘Zorgeloos leven uit een boekje leren. Het zal ook niemand verbazen dat ik er niets van verwachtte… Maar tot mijn verbazing raakte het me diep.’ – Ellen de Bruin, NRC HANDELSBLAD


Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in Meta Cognitieve Therapie (MCT). Pia heeft ruim 15 jaar ervaring in de klassieke cognitieve gedragstherapie en is specialist in de MCT methode. Ze heeft in de loop der jaren regelmatig individuele supervisie en coaching ontvangen van professor Adrian Wells (grondlegger van MCT).

Haar boek Leef meer, denk minder is een ongelooflijke bestseller in Denemarken met 75.000 verkochte exemplaren (op een inwoneraantal van 5,8 miljoen!). Ook staat het staat sinds verschijning bijna onafgebroken in de Top 50 bestsellerlijst van Denemarken (Saxo). En zijn de rechten wereldwijd verkocht.

Gelijkaardige boeken