Boek cover Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love van Yotam Ottolenghi (Onbekend)

Ottolenghi Test Kitchen - Shelf Love

Simpele recepten voor elke dag

Nederlands | Druk: 1 | Softcover | 9789464040883
Onbekend 24,99
4.6 op 5 sterren
uitgever Fontaine Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Softcover
Afmetingen Afmeting: 24,5 x 17,7 x 2,6 cm
Aantal paginas 256 pagina's
Illustraties Met illustraties in kleur
Auteur(s) Yotam Ottolenghi
Uitgever Fontaine Uitgevers
Gewicht 763 g
Studieboek Nee
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 177 mm
Verpakking hoogte 26 mm
Verpakking lengte 245 mm

Boekbeschrijving

Dit boek gaat over koken voor onszelf en voor onze gezinnen met minder stress en minder gedoe, maar mét de 'wow-factor' van een Ottolenghi-maaltijd. Het geeft je ruimte om je eigen aantekeningen te maken om jouw ultieme variatie op de recepten te bewaren voor later. Dit is de OTK-manier om iedere dag heerlijk en stressvrij te eten.

Of ze nu nieuwe recepten bedenken of thuis voor zichzelf koken, het Ottolenghi Test Keuken-team doet wat we allemaal doen: ze plunderen hun keukens. Maar dan toveren ze alles wat ze vinden om tot toegankelijke, geruststellende creaties met een 'Ottolenghi'-twist.
Voor de eerste keer verwelkomt het Test Keuken-team ons in hun creatieve ruimte. Hun gerechten bevatten alle smaak en originaliteit die we van Ottolenghi verwachten, maar bieden meer flexibiliteit om ze eigen te maken, met behulp van wat we al in onze keukenkasten kunnen vinden. Shelf love is de ultieme gids voor romige dromerige hummus, een eenpansroute naar geconfituurde tandoorikikkererwten en een tomatensalade zoals je die nog nooit gegeten hebt.

Gelijkaardige boeken