Boek cover En ze filosofeerden nog lang en gelukkig van Elke Wiss (Hardcover)

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

Verhalen om je denken uit te dagen

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789026355103 | 192 pagina's
Hardcover 20,99
4.6 op 5 sterren
uitgever Ambo|Anthos
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 20,8 x 13,3 x 2,1 cm
Aantal pagina's 192 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Elke Wiss
Uitgever Ambo|Anthos
Gewicht 316 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 133 mm
Verpakking hoogte 21 mm
Verpakking lengte 208 mm

Boekbeschrijving

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig van Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, staat vol speelse verhalen om je denken te scherpen (en verrassende gesprekken te voeren).

In haar nieuwe boek En ze filosofeerden nog lang en gelukkig laat Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, aan de hand van korte filosofische verhalen zien hoe je een beter gesprek met elkaar kunt voeren. Welke vragen werken wel en welke niet? Hoe bouw je een goed gesprek op? Hoe kun je je eigen oordelen helder krijgen en die van de ander scherp bevragen? Hoe stimuleer je het denken van jezelf en van de ander?

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig is een toegankelijk en mooi geïllustreerd boek dat je met inspirerende verhalen en prikkelende vragen leert om tot meer verdieping te komen in gesprekken. Voor ouders die met hun kinderen willen filosoferen. Voor managers die worstelen met leidinggeven en delegeren. En voor iedereen die tijdens een etentje met familie of vrienden een goed en diepgaand gesprek wil voeren.

Over Socrates op sneakers:

‘Waardevolle lessen in hoe te verdragen iets niet te weten en oprecht te onderzoeken wat iemand beweegt.’ – Mark Tuitert

‘Wie Socrates op sneakers leest, krijgt veel praktische tips. Maar vooral word je ertoe verleid jezelf steeds meer op het spel te zetten. Dat dat lukt komt ook door Wiss’ aanstekelijke, toegankelijke en doorleefde manier van schrijven.’ – Filosofie Magazine

Gelijkaardige boeken