Afbeelding van LIBOZA - Compacte dagagenda 2021 - inclusief PEN - Mat zwart met groen detail- 300 blz - Zakformaat 11 x 8 - Soft kaft - druksluiting

LIBOZA - Compacte dagagenda 2021 - inclusief PEN - Mat zwart met groen detail- 300 blz - Zakformaat 11 x 8 - Soft kaft - druksluiting

Liboza | 2021 | 1 jaar

Liboza
9,95
nog geen rating
uitgever Card Xpress
Agendajaar 2021
Looptijd agenda 1 jaar
Merk Liboza
Kleur Mat zwart met groen detail en zilveren jaartal
Product lengte 11 cm
Product breedte 8 cm
Product hoogte 2,5 cm
Beginmaand agenda Januari
Bindwijze Softcover
Doelgroep Kinderen en volwassenen
Geschikt voor papierformaat A7 (7,4 x 10,5 cm)
Gewicht 80 g
Indeling agendavulling 1 dag - 1 pagina
Materiaal Kunstleer
Papiersoort Extra mat
Periodieke indeling Dag
Personage Geen personage
Soort sluitmechanisme Drukknopen
Type agenda Zakagenda
Verpakking breedte 200 mm
Verpakking hoogte 10 mm
Verpakking lengte 270 mm

Beschrijving product

Een compacte mini-agenda in mat zwart met groen detail, een uitstekend cadeautje voor uw kind. Zo wordt de verjaardag van oma makkelijk onthouden. Het boekje bevat een leeslint om op de juiste datum te leggen en wordt dichtgehouden door een druksluiting. In de druksluiting zit een bijbehorende minipen.

Deze mini-dagagenda noemt de feest- en bijzondere dagen in 2021. Meteen voorin staan alle data op een rijtje en natuurlijk staan de feest en bijzondere dagen ook op de dag zelf vermeld.
Ook vindt u voorin in deze agenda het jaaroverzicht voor 2021. Alle maanden van een jaar staan op één pagina en daarmee hebt u volledig overzicht.
En achterin vindt u de jaarplanner voor 2022 en ook nog een aantal bladzijden waar je adressen, telefoonnummers en andere informatie kunt noteren.

Gelijkaardige artikelen