Boek cover AutoTheorieboek Rijbewijs B 2022 - 20 uur onbeperkt 3250 Online Oefenvragen & 50 Examens - Samenvatting - Praktijkbegeleiding - Verkeersborden - Auto Theorie voor Rijbewijs B Compleet Pakket 2022 - Lens van Lens Verkeersleermiddelen

AutoTheorieboek Rijbewijs B 2022 - 20 uur onbeperkt 3250 Online Oefenvragen & 50 Examens - Samenvatting - Praktijkbegeleiding - Verkeersborden - Auto Theorie voor Rijbewijs B Compleet Pakket 2022 - Lens

Auto Theorie Leren 2022 voor CBR Rijbewijs B

39,5
4.7 op 5 sterren
Taal Nederlands
Bindwijze Bindwijze overig
Aantal paginas 256 pagina's
AVI code AVI Start
Aanbevolen leeftijd 16 - 16 jaar
Illustraties Met illustraties in kleur
Auteur(s) Lens Verkeersleermiddelen | Auto theorieboek
Personage Geen personage
Lees dit ebook op Overige e-reader
Extra groot lettertype Ja
Gewicht 576 g
Studieboek Ja
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 230 mm
Verpakking hoogte 40 mm
Verpakking lengte 300 mm

Boekbeschrijving

Dit Auto Theorieboek 2022 Compleet Pakket is simpelweg de beste voorbereiding voor je CBR theorie-examen. Leer eenvoudig met het Auto Theorieboek 2022 en lees hierna de samenvatting van het theorieboek. Oefen je kennis met de 3250 oefenvragen en online examentraining (50 examens!). Zoek eenvoudig verkeersborden op in het verkeersbordenboekje, of de verkeersbordenapp. Daarnaast ontvang je het informatieboekje ‘Je rijbewijs halen’ waarin precies wordt uitgelegd hoe je het beste je rijbewijs kan halen. Alsof dat nog niet genoeg is ontvang je ook de app waarmee je voorrangssituaties kan oefenen en meer informatie over de rijprocedure. Dit laatste is handig voor het makkelijker behalen van je praktijkexamen.

AUTO THEORIEBOEK 2022

Dit Auto Theorieboek 2022 is verkozen tot het Beste Auto Theorieboek 2022 door het Nationaal Theoriecentrum. Waarom? Niet alleen omdat het boek speciaal geschreven is voor leesniveau B1 en omdat het boek rijk gevuld is met afbeeldingen om de tekst te verduidelijken. Dit boek is óók het beste omdat je digitaal wordt ondersteund. Scan eenvoudig de QR-codes bij de paragrafen en je wordt begeleid naar meer informatie online. Zo kan je meteen oefenvragen maken van dat hoofdstuk dat je aan het leren bent.

SAMENVATTING – THEORIE IN ’T KORT

Heb je het Auto Theorieboek 2022 uit? Pak dan de samenvatting erbij en neem nogmaals de allerbelangrijkste lesstof door.

20 UUR ONLINE THEORIE OEFENEN MET 50 EXAMENS EN 3250 OEFENVRAGEN

Geen enkele andere aanbieder biedt zoveel theorie-examens als je krijgt in dit pakket! Je hebt toegang tot maar liefst 3250 oefenvragen en 50 examens! De database met vragen van het CBR is dan ook de afgelopen jaren explosief gegroeid (om fraude tegen te gaan). Deze 50 examens bevatten alle vragen die je tegen kan komen bij het CBR. Dit leerplatform is dan ook niet voor niks het meest populair bij rijscholen. Je hebt maar liefst 20 uur toegang, dat is ruim voldoende.

Wat is het verschil tussen oefenvragen en examens?
Oefenvragen gebruik je om te leren, examens om jezelf te toetsen of je alles weet.
Je begint met leren via 3250 oefenvragen. Na het beantwoorden van een vraag krijg je direct het antwoord. Hierbij staat een uitgebreide uitleg waarom dit het goed antwoord is. Zo leer je dus. Bij een examen krijg je niet direct het antwoord, maar zie je aan het eind of je geslaagd bent, of niet. Ook hier staat er een uitleg bij elke vraag.

Licentie
De licentie geeft toegang tot 3250 oefenvragen en 50 examens. Totaal kunt u 20 uur ingelogd zijn, bij het uitloggen stopt de tijd. De licentie is dus te verdelen over dagen, weken of zelfs jaren. Gemiddeld gebruikt iemand 5,5 uur tijd. De 20 uur is dus voor merendeel ruim voldoende. Zeker in combinatie met de andere leermiddelen.

Zie voor meer informatie hieronder de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal.

APPS

Met het Auto Theorieboek 2022, de samenvatting en het online oefenen heb je alles in huis om te slagen voor je theorie-examen. Maar om het je nog makkelijker te maken ontvang je ook nog 2 apps. Met de verkeersbordenapp zoek je eenvoudig alle verkeersborden op. Daarnaast ontvang je de voorrangapp. Met deze app kan je specifiek de voorrangsregels oefenen. Een struikelblok voor menig leerling. Blijf dus vooral herhalen met de app!

Dit pakket bevat ook nog eens:

JE RIJBEWIJS B HALEN – CBR EXAMENBOEKJE

Je kent nu de theorie, maar hoe gaat het examen eigenlijk in zijn werk? Waar moet je nog meer aan denken, naast de inhoud? Vergeet je je paspoort niet mee te nemen? In dit Rijbewijs B halen – CBR examenboekje word je goed voorbereid op je examendag. Met extra tips en tricks.

VERKEERSBORDENBOEKJE

In dit handige overzicht staan alle verkeersborden van Nederland. Wist je dat je al een hele hoop kan weten aan de hand van de vorm van het verkeersbord? Soms lijken de verkeersborden erg op elkaar. Door ze naast elkaar te zien met uitleg, zie je de verschillen en de overeenkomsten.

RIJPROCEDURE B

Naast je theorie moet je natuurlijk ook je praktijkexamen behalen. Bij je rijlessen houdt je rijinstructeur zich aan bepaalde richtlijnen (als het goed is). In de Rijprocedure B worden deze beschreven. In dit pakket krijg je de procedure ook, zodat je inzicht krijgt in wat je nou precies in je lessen aan het volgen bent.

TheorieTotaal Kwaliteit en Service

Bij dit product zit de kwaliteit-en servicegarantie van TheorieTotaal. Je ontvangt hierdoor:

  1. Verkozen tot het Beste Auto Theorieboek 2022 door het Nationaal Theoriecentrum.
  2. Voor 12:00 uur besteld = vandaag in huis
  3. Bezorging ook op zaterdag en maandag
  4. Support van onze theorie afdeling via WhatsApp

Gelijkaardige boeken