Boek cover Theorieboek Rijbewijs B 2022 Auto met Samenvatting en Apps - Theorie Leren CBR examen - Lens Media van Lens Media 2022 - Auto Theoriebo

Theorieboek Rijbewijs B 2022 Auto met Samenvatting en Apps - Theorie Leren CBR examen - Lens Media

Auto Rijbewijs B - Theorieboek 2022 - Auto Theorie Leren voor CBR Rijbewijs B - Verkeersregels Nederland

29,95
4.5 op 5 sterren
Taal Nederlands
Bindwijze Boek & Overig item
Aantal paginas 256 pagina's
AVI code AVI Start
Aanbevolen leeftijd 16 - 16 jaar
Illustraties Met illustraties in kleur
Auteur(s) Lens Media 2022 - Auto Theorieboek - Rijbewijs B 2022 | Auto theorieboek
Personage Geen personage
Lees dit ebook op Desktop (Mac en Windows) | Android (smartphone en tablet) | iOS (smartphone en tablet)
Extra groot lettertype Ja
Gewicht 575 g
Studieboek Ja
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 355 mm
Verpakking hoogte 25 mm
Verpakking lengte 255 mm

Boekbeschrijving

Met het Auto Theorieboek 2022 voor Rijbewijs B wordt je aan de hand meegenomen langs alles wat je moeten weten om te slagen voor je CBR theorie-examen 2022. Met het Auto Theorieboek 2022 van Lens Media haal je kwaliteit in huis en slaag je in één keer. Bij de ontwikkeling van het boek is er namelijk flink geïnvesteerd in het kwaliteit. Zo is het theorieboek speciaal geschreven op leesniveau B1. Hierdoor zijn alle teksten eenvoudig te begrijpen. Met korte zinnen en geen moeilijke woorden. Ook is is het boek rijk gevuld met afbeeldingen om de tekst te verduidelijken. De kunst van het kort en duidelijk uitleggen zie je ook terug in het aantal pagina's. Met "slechts" 256 pagina's leer je snel en eenvoudig voor je CBR theorie-examen. Dit Auto Theorieboek van Lens Media is verkozen tot Het Beste Theorieboek van 2022 door het Nationaal Theoriecentrum.

Samenvatting - Theorie in't Kort

Heb je het Auto Theorieboek 2022 voor Rijbewijs B uit? Pak dan de samenvatting erbij en neem nogmaals de allerbelangrijkste lesstof door. De samenvatting bevat de belangrijkste onderwerpen uit het theorieboek voor het CBR theorie-examen Rijbewijs B. Met de samenvatting ga je langs alle belangrijke lesstof. Zo kun je de belangrijke punten van de theorie nog eens rustig doornemen. Door het compacte formaat is het boekje makkelijk mee te nemen.

Apps

Met het Auto Theorieboek 2022 en de samenvatting heb je alles in huis om te slagen voor je theorie-examen. Maar om het je nog makkelijker te maken ontvang je ook nog 2 Apps. Met de verkeersborden app zoek je eenvoudig alle verkeersborden op. Daarnaast ontvang je de voorrang App. Met deze app kan je specifiek de voorrangsregels oefenen. Een struikelblok voor menig leerling. Blijf dus vooral herhalen met de app!

Als extraatje krijg je ook nog de Rijprocedure B. Hierin lees je waarop het CBR je gaat toetsen tijdens je praktijkexamen. Hiermee kan je dus meelezen met waarop je rijinstructeur jou voorbereid.

Gelijkaardige boeken