Boek cover Een langzaam smeulend vuur van Paula Hawkins (Paperback)

Een langzaam smeulend vuur

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789400513969
Paperback 21,99
2.5 op 5 sterren
uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21,4 x 14,1 x 2,7 cm
Aantal paginas 336 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Paula Hawkins
Uitgever Bruna Uitgevers B.V., A.W.
Gewicht 461 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 141 mm
Verpakking hoogte 27 mm
Verpakking lengte 214 mm

Boekbeschrijving

De nieuwe thriller van de wereldwijde bestsellerauteur Paula Hawkins, die internationaal doorbrak met Het meisje in de trein.

Kijk nu toch wat je hebt gedaan.

Als op een woonboot in Londen het toegetakelde lichaam van een jonge man wordt gevonden, roept dit vragen op over drie verschillende vrouwen. De labiele Laura is, na een one-night stand met het slachtoffer, als laatste gezien bij de boot. Carla, zijn ontroostbare tante, heeft nog maar net iemand anders in haar familie begraven. En Miriam is de nieuwsgierige buurvrouw, zij heeft het lichaam gevonden maar is niet helemaal eerlijk geweest tegen de politie.
Drie vrouwen die elkaar niet kennen, met elk een andere relatie tot de vermoorde jongen. Drie vrouwen die – om verschillende redenen – vol wrok zitten. Die, zich ervan bewust of niet, branden van verlangen om het onrecht dat hen is aangedaan te wreken. En waar het wraak betreft, kunnen ook goede mensen in staat zijn tot vreselijke dingen. Hoe ver zou elk van deze vrouwen gaan voor gerechtigheid? En hoe lang kunnen geheimen blijven smeulen voor ze exploderen?

Gelijkaardige boeken