Boek cover 1 1 -   Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet van Frank Ruesink (Paperback)

1 1 - Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet

Hoe je als mens opstaat tegen de liefdeloosheid in de politiek

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789491456855 | 268 pagina's
Paperback 24,5
4.4 op 5 sterren
uitgever Elk Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 24,2 x 17,2 x 2,2 cm
Aantal pagina's 268 pagina's
Aanbevolen leeftijd 18 - 99 jaar
Illustraties Nee
Uitgever Elk Uitgevers
Extra groot lettertype Nee
Geslacht Unisex
Gewicht 539 g
Taal handleiding Niet van toepassing
Verpakking breedte 172 mm
Verpakking hoogte 22 mm
Verpakking lengte 242 mm

Boekbeschrijving

We erkennen dat dit boek controversieel is. Bol.com verkoopt miljoenen boeken en daarbij vinden we het van groot belang om zorgvuldig met de vrijheid van meningsuiting om te gaan. Maar mogelijke misleiding via boeken willen we voorkomen. Daarom hebben we gespecialiseerde partijen en experts gevraagd om ons te helpen vast te stellen of dit boek misleidend is. Na beoordeling hebben we besloten dat we het wel te blijven verkopen, maar ter voorlichting een label toevoegen met informatie van instantie RIVM over dit onderwerp.

RIVM: Vaccineren is een veelbesproken onderwerp en er is veel tegenstrijdige informatie in omloop. Maar hoe zit het nu echt? Sommige onjuiste informatie zien we vaak langskomen. De voor- en nadelen over vaccineren en antwoord op veel gestelde vragen vind je de site van RIVM.

Hugo, ik ben ook jouw soldaat niet is een onvervalste aanklacht tegen de liefdeloosheid in de Nederlandse politiek. Even scherpzinnig als spraakmakend confronteert auteur Frank Ruesink politici met de verzwegen waarheid achter de ethische misstanden binnen de vaccinatie industrie.

Met zijn eerste brief aan VVD fractievoorzitter Klaas Dijkhoff, getiteld ‘Beste Klaas, ik ben niet jouw soldaat’, opent Frank Ruesink op Bevrijdingsdag 2019 de strijd voor een eerlijke voorlichting over vaccinatieveiligheid. Zijn missie blijkt sinds de aanvang van de coronacrisis actueler dan ooit. Bijna anderhalf jaar later weet iedereen op het Binnenhof wie Frank Ruesink is. Zijn prikkelende en schurende Facebookberichten aan onder meer Paul Blokhuis, Mark Rutte en Hugo de Jonge zijn tienduizenden keren gedeeld op social media en zijn nu verzameld tot een inspirerende en onuitwisbare brievenbundel die een snel veranderend tijdsbeeld schetst van een tijdperk dat niemand snel zal vergeten.

Frank Ruesink, vader van vier kinderen, staat op en spreekt zich uit voor het behoud van (medische) vrijheid. Hij verwierf door zijn talloze brieven en ludieke acties landelijke bekendheid als vaccinatiescepticus en behoort met recht en reden tot één van de meest toonaangevende vrijheidsstrijders van deze tijd. Hij richt zijn pijlen op politici die meer van macht dan van mensen houden. Met dit boek trekt hij een streep in het zand, herdenkt de pijnlijke lessen van het verleden en heeft een liefdevolle boodschap voor de toekomst.

Gelijkaardige boeken