Boek cover Labyrint - De verhalen van Esther Verhoef (Paperback)

Labyrint - De verhalen

Nederlands | Druk: 3 | Paperback | 9789026355332
Paperback 15
3.4 op 5 sterren
uitgever Ambo|Anthos
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21,6 x 13,4 x 3,4 cm
Aantal paginas 400 pagina's
Illustraties Nee
Uitgever Ambo|Anthos
Gewicht 519 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 134 mm
Verpakking hoogte 34 mm
Verpakking lengte 216 mm

Boekbeschrijving

In Labyrint – de verhalen laat Esther Verhoef de lezer met dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen alle hoeken van het thrillergenre zien.

In Labyrint – de verhalen komt alles van Nederlands succesvolste schrijfster Esther Verhoef samen. In dertien spannende, verrassende en meeslepende verhalen laat zij de lezer alle hoeken van het thrillergenre zien. Verhoef betreedt nieuwe paden met het mysterieuze Labyrint, waarin hoofdpersoon Hanna in een obscure onderwereld terechtkomt. Vuile handen zoomt in op een eenzame tuinierster met een sinister geheim, en in de Dodemansrit van failliet verklaarde ondernemer Aad blijft de spanning tot op het allerlaatst om te snijden.

Esther Verhoef weet in op meesterlijke wijze de lezer met weinig woorden te raken: spanning van het hoogste niveau.

Deze bundel bevat de volgende verhalen: Vuile handen, Offline, Dodemansrit, De perfecte partner, Onvoltooid verleden tijd, Worstcasescenario, Nouveau riche, Na sluitingstijd, De stagiaire, Erken mij, De ontmoeting, De genezing (Een liefdesverhaal) en Labyrint.

'Verrassend. Even geen dikke thriller, maar nu eens heel verschillende, verrassende verhalen waarin de spanning hoog oploopt. Dertien verhalen die je liefst avond na avond weer tot je neemt.' – Zin

'Verhoef bewijst keer op keer dat zij in Nederland de koningin van het genre genoemd mag worden. […] Het is bepaald geen straf zulke pareltjes te herlezen. Sommige verhalen zijn zo sterk dat ze doen denken aan de absolute meester van het genre, Roald Dahl.' – VN Detective & Thriller Gids 2020

Gelijkaardige boeken