Boek cover Bestemming Bonaire van Linda van Rijn (Paperback)

Bestemming Bonaire

Tijdens hun vakantie op een tropisch eiland maken Saar en Niek al snel nieuwe vrienden. Maar dan doet Saar een vreselijke ontdekking…

Nederlands | Druk: 6 | Paperback | 9789460684586
Paperback 6
4.3 op 5 sterren
uitgever Uitgeverij Marmer B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 20,9 x 13,6 x 1,9 cm
Aantal paginas 224 pagina's
Illustraties Nee
Co-auteur Karin Dienaar
Redacteur Karin Dienaar
Uitgever Uitgeverij Marmer B.V.
Gewicht 268 g
Verpakking breedte 136 mm
Verpakking hoogte 19 mm
Verpakking lengte 209 mm

Boekbeschrijving

Saar en haar vriend Niek hebben een grote teleurstelling te verwerken gekregen: hun vurige kinderwens zal onvervuld blijven. In een opwelling boeken ze een vakantie naar Bonaire. Ze willen even eruit, weg van het Nederlandse winterweer, bijkomen en elkaar weer vinden. Het Caribische eiland met zijn prachtige stranden en altijd schijnende zon lijkt daarvoor de perfecte plek. Als ze ook nog een Nederlands stel ontmoeten met wie het meteen klikt, hebben ze een topvakantie.
Terwijl Saar en Niek genieten van de zon, is op Bonaire de Nederlander Patrick Koelstra vermist geraakt. De politie staat voor een raadsel: Patrick is na een strandfeest zomaar van de aardbodem verdwenen. Door een ongelukkig toeval kruist de zaak van de vermissing de vakantie van Saar en Niek, die daarna een stuk minder onbezorgd is. Saar krijgt de schrik van haar leven te verwerken en langzaamaan ontvouwt zich een nachtmerrie waarin ze alle grip lijkt kwijt te raken.

Gelijkaardige boeken