Boek cover Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids DEEL 2 van Matty Barnhoorn (Onbekend)

Koolhydraatarm eten. Zó doe je dat! Startgids DEEL 2

Koolhydraatarm eten Zó doe je dat!

Nederlands | Spiraalgebonden | 9789082632590
Onbekend 18,9
nog geen rating
Taal Nederlands
Bindwijze Spiraalgebonden
Aantal paginas 100 pagina's
Subtitel Koolhydraatarm eten Zó doe je dat!
Taal handleiding Nederlands

Boekbeschrijving

Nieuwe weekmenu's en veel extra recepten! Eet jezelf nóg slanker en gezonder met deze effectieve koolhydraatarme & keto aanpak!

STARTGIDS Deel 2 is het vervolg op de zeer succesvolle bestsellers: STARTGIDS Koolhydraatarm eten, zo doe je dat! Al veel mensen hebben zichzelf slanker en gezonder gegeten met deze aanpak. Ze vielen niet alleen veel af, ze kregen meer energie, lagere bloeddruk en betere bloedwaardes.

LET OP! Wil je met deze bewezen effectieve aanpak beginnen dan start je altijd eerst met de STARTGIDS, deze kun je ook via BOL bestellen. In de STARTGIDS vind je de nodige basisinformatie en de vier weekmenu's om te starten.

In deel 2 van de STARTGIDS, vind je veel nieuwe recepten en weer vier simpele effectieve weekmenu's. Ook vind je weer veel nieuwe tips voor nog betere resultaten en aanvullende informatie.

Voor meer afwisseling kun je ook nog de andere boeken uit deze serie van Matty Barnhoorn gebruiken. Allemaal heerlijke simpele gerechten, maaltijden om nar uit te kijken. En je zult de koolhydraten niet missen.

Onze aanpak is gezond strikt koolhydraatarm keto, ook wel ketogeen of ketodieet genoemd. Het is de meest effectieve manier om koolhydraatarm te eten.

Gelijkaardige boeken