Boek cover Baantjer 87 -   De Cock en de schaduw van de dood van Baantjer

Baantjer 87 - De Cock en de schaduw van de dood

10,99
4.7 op 5 sterren
uitgever de Fontein Romans & Spanning
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 20,1 x 13 x 1,5 cm
Aantal paginas 144 pagina's
Aanbevolen leeftijd 12 - 100 jaar
Illustraties Nee
Auteur(s) Baantjer
Redacteur A.C. Baantjer
Uitgever de Fontein Romans & Spanning
Gewicht 195 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 130 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 201 mm

Boekbeschrijving

De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Tot zijn ontzetting wordt zijn stagiair Lotty door een onbekende omstander neergestoken.

In De Cock en de schaduw van de dood (Baantjer deel 87) worden de Amsterdamse rechercheur De Cock van Bureau Warmoesstraat en zijn collega Vledder, geconfronteerd met geweld tegen hulpverleners.

Niet zelden komen meldingen op de Warmoesstraat op een ongelegen tijdstip binnen. Zo ook wanneer De Cock, Vledder en hun collega’s een koffiemoment hebben voor het afscheid van Lotty, de zeer gewaardeerde stagiaire. Maar de taart is nog niet op als De Cock wordt opgeroepen: een dode vrouw op straat, onder verdachte omstandigheden uit een hotelraam gevallen. Lotty gaat natuurlijk nog even mee op haar laatste dag. Als de politie de straat afzet om het opdringerige en onrustige publiek op afstand te houden en de ambulance door te kunnen laten, krijgt De Cock er tot zijn ontzetting een tweede misdrijf bij, want Lotty wordt door een onbekende omstander neergestoken…

Gelijkaardige boeken