Afbeelding van revolvertang-Gatentang-Gaten maken-Riem gaatjes maken-Leergereedschap-Ponstang

revolvertang-Gatentang-Gaten maken-Riem gaatjes maken-Leergereedschap-Ponstang

Type: Gaatjestang

Sworks
23,95
4.9 op 5 sterren
Gewicht 0.473 kg
Kleur Rood
Materiaal Metaal
Toepassing tang Gaten maken
Type tang Gaatjestang
Verpakking breedte 110 mm
Verpakking hoogte 28 mm
Verpakking lengte 300 mm
Verpakkingsinhoud Gatentang Tool Reserver onderplaat

Beschrijving product

| Gatentang | Gaten maken | Riem gaatjes maken | Leergereedschap | Ponstang

Features
▶ Multifunctioneel: Ideaal voor verschillende doeleinden. De ponstang wordt meestal gebruikt voor het ponsen van ronde gaten in leer, riemen, plastic, rubber, canvas, stof, karton, zadels en soortgelijke materialen. Beschikt over 6 verschillende maten, Gatafmetingen: 2 mm, 2,5 mm, 3 mm, 3,5 mm, 4 mm en 4,5 mm.
▶ Hoge kwaliteit: De gatentang is gemaakt van roestvrij staal. De zes taps toelopende punten zijn erg scherp om gemakkelijk gaten te maken. Duurzaam, sterk en ergonomisch.
▶ Ergonomisch design: De revolvertang maakt gebruik van een dubbel hefboommechanisme om inspanning te besparen. Zo maak je zonder veel kracht te zetten perfecte gaten te krijgen. De ponstang heeft een handgreep met antislip afwerking. Met comfort en plezier langdurig werken.
▶ Makkelijk opbergen: Op de onderkant van de tang zit een vergrendeling. Als de tang niet wordt gebruikt, kun je de vergrendeling gebruiken. De ponstang wordt vergrendeld en is hierdoor veiliger en kleiner.
▶ Fijn werken: Het unieke ontwerp van de ponstang maakt het mogelijk om met één hand gaten te maken. Slim gebruikte veerspanning geeft superieure kracht en comfort, past optimaal in de handpalm en zorgt voor maximale krachtafgifte. Comfortabel ontwerp voor eenvoudig ponsen en minder handvermoeidheid.

Met de revolvertang met een diameter van 2mm tot en met 4,5mm pons je gaten in onder andere leer, textiel en rubber. De revolvertang is gemaakt van RVS en voorzien een ergonomische handgreep met antislip afwerking. Dit maakt de gatentang comfortabel in gebruik. Op zoek naar een kwaliteitsvolle tang voor het ponsen van gaten? Dan is deze revolvertang geschikt, zowel voor thuis als commercieel

Specificaties
▪ 600 Gram
▪ Gemaakt van RVS
▪ Inclusief schroevendraaier, slijpstaaf, afstandshouder
▪ Ergonomisch design
▪ 6 Verschillende gat afmetingen: 2MM 2,5MM, 3MM, 3,5MM, 4MM en 4,5MM

Gelijkaardige artikelen