Boek cover Wim Kieft van Michel van van Egmond (Paperback)

Wim Kieft

De terugkeer

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789048853496 | 240 pagina's
Paperback 12,5
4.4 op 5 sterren
uitgever Inside
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 21,1 x 13,6 x 1,9 cm
Aantal pagina's 240 pagina's
Illustraties Nee
Uitgever Inside
Gewicht 256 g
Verpakking breedte 136 mm
Verpakking hoogte 19 mm
Verpakking lengte 211 mm

Boekbeschrijving

Het vervolg op de bestseller KIEFT

Na het verschijnen van KIEFT, de megabestseller uit 2014 waarin de hoofdpersoon op indringende wijze zijn jarenlange cocaïne- en alcoholverslaving aan het grote publiek openbaarde, werd schrijver Michel van Egmond telkens met dezelfde vraag geconfronteerd:
'Hoe gaat het nu met Wim Kieft?'
Dit boek is het antwoord op die vraag.

DE TERUGKEER vormt een indringend en ontroerend portret van iemand die worstelt met zijn verleden maar vertrouwen heeft in de toekomst, die opvallend openhartig vertelt over zijn constante strijd tegen de verleidingen, over zijn terugvallen en over een heel nieuw probleem: de dwanggedachten die hem tegenwoordig uit zijn slaap houden. Over een gekneusd geweten en een verleden dat hem overal achtervolgt, maar vooral over hoop, herstel en hervonden herinneringen.

Samen met Van Egmond keert Kieft tweemaal terug naar Italië, het land waar hij als voetballer en als mens volwassen werd, om daar de confrontatie met zijn eigen geschiedenis aan te gaan. Het resultaat is een met vaart geschreven roadmovie op papier vol verrassingen, serieus, schrijnend en grappig tegelijk, over een man die langzaam maar zeker zijn zelfvertrouwen hervindt.

Gelijkaardige boeken