Afbeelding van Nince premium luxe & stevige autostoel organizer met tablet houder - Set van 2 - Auto stoel organiser -

Nince premium luxe & stevige autostoel organizer met tablet houder - Set van 2 - Auto stoel organiser -

Nince
28,42
4.6 op 5 sterren
Afmetingen 0 cm
Gewicht 551 g
Kleur Zwart
Type organizer Autostoel
Verpakking breedte 262 mm
Verpakking hoogte 45 mm
Verpakking lengte 300 mm

Beschrijving product

De premium auto-organizer van Nince is een geweldig middel om georganiseerd de weg op te gaan. De perfecte afmetingen van 60x40 cm zorgt ervoor dat deze organizer uitermate geschikt is voor alle soorten voertuigen. De organizer heeft boven en onder een verstelbare gesp die verborgen en uit het zicht blijft zodat de passagier en bestuurder van de voorstoel deze niet voelt.Multifunctionele auto-organizer
De organizer heeft 9 handige opbergvakken die opslag biedt voor oa snacks, kinderspeelgoed, waterflessen, drankjes, boeken, tijdschriften etc. De grote ingebouwde tabethouder kan elke tablet tot 10 inch vasthouden. Niet alleen krijg je een iPad houder, maar ook een onverslaanbare auto organizer en een auto vol gelukkige passagiers.De voordelen:
▶ Duurzaam materiaal

▶ Luxe uiterlijk

▶ 10” inch tablet houder

▶ 9 opberg vakken

▶ Geschikt voor iedere auto

Duurzaam materiaal
De achterbankbeschermer maakt gebruik van verbeterde sterkere 600D polyester, waterdicht, bevroren PVC, beschermt niet alleen uw stoelen tegen krassen, morsen, vlekken, krassen, modder, vuil en slijtage, maar de extra lange, verstelbare banden met quick-release gespen zorgen voor een universele quick fit in elk voertuig.

Specificaties:
✔ Merk: Nince

✔ Materialen: Premium 600D Polyester
✔ Kleur: Zwart

✔ Afmeting: 60x40cm

✔ Geschikt voor: Alle voertuigen Kwaliteits garantie:
We staan achter de kwaliteit van onze producten. Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent met je aankoop, neem dan gerust contact met ons op. Wij bieden 30 dagen niet-goed-geld-terug. 100% tevredenheids garantie voor risicoloos online winkelen!

Gelijkaardige artikelen