Boek cover De Grisha 1. Schim en schaduw van Leigh Bardugo (Paperback)

De Grisha 1. Schim en schaduw

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463491525
Paperback 10
4.6 op 5 sterren
uitgever Blossom Books B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21 x 13,4 x 2,9 cm
Aantal paginas 366 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Leigh Bardugo
Uitgever Blossom Books B.V.
Gewicht 416 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 134 mm
Verpakking hoogte 29 mm
Verpakking lengte 210 mm

Boekbeschrijving

Schim en schaduw is het eerste deel van fantasytrilogie De Grisha. Spannend, romantisch en duister: zoiets heb je nog nooit gelezen!

Het ooit zo rijke Ravka wordt sinds tientallen jaren in tweeën gedeeld door de Schaduwvlakte; een ondoorgrondelijke duisternis, vergeven van monsters die teren op mensenvlees. Het lot van het land is onzeker.

Alina Starkov is nooit ergens goed in geweest. Maar als haar regiment wordt aangevallen en haar beste vriend Mal zwaargewond raakt, ontwaakt er bij Alina een onbekende kracht die zijn leven redt. Een kracht die het door oorlog getergde koninkrijk voor eens en altijd kan bevrijden. Alina moet alles achterlaten en wordt meegevoerd naar het hof, waar ze getraind zal worden tot lid van de Grisha: het magische elitekorps dat wordt geleid door de mysterieuze Duisterling.

Alina moet de geheimen van de Grisha leren doorgronden nu de toekomst van Ravka in haar handen ligt. In de dreigende duisternis leert Alina niet alleen haar kracht beheersen, maar leert ze ook een kant van zichzelf kennen die ze misschien liever nooit had ontdekt.

'De Grisha-trilogie: verslavender kan niet!' - Jong in Almere

Gelijkaardige boeken