Boek cover Baantjer 84 -   De Cock en de zwarte weduwe van Baantjer (Paperback)

Baantjer 84 - De Cock en de zwarte weduwe

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789026144202 | 144 pagina's
Paperback 10,99
4.8 op 5 sterren
uitgever de Fontein Romans & Spanning
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 20 x 13 x 1,4 cm
Aantal pagina's 144 pagina's
Aanbevolen leeftijd 12 - 100 jaar
Illustraties Nee
Auteur(s) Baantjer
Uitgever de Fontein Romans & Spanning
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 194 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 130 mm
Verpakking hoogte 14 mm
Verpakking lengte 200 mm

Boekbeschrijving

De Cock komt erachter dat een overleden oud-collega een dubbelleven heeft geleid wanneer op diens begrafenis een jonge vrouw opduikt die verder niemand kent. Heeft zij iets met zijn dood te maken?

‘De Cock en de zwarte weduwe’, deel 84 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.

De Cock is op Zorgvlied voor de begrafenis van Cor Huidekooper, een vroegere collega. Iedereen, ook de verse weduwe, is verbaasd als er bij het afscheid een jonge vrouw naar voren stapt en als eerste een rode roos op de kist laat vallen. Niemand weet wie zij is.
Tot ieders verbazing staat enkele dagen later in de krant te lezen dat Cor vermoord zou zijn. De Cock en Vledder gaan op bezoek bij de journalist die het artikel schreef, en ook sporen ze de jonge vrouw op. Het lijkt erop dat Cor in de jaren na zijn tijd bij de politie een dubbelleven heeft geleid...

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen. Baantjer #84

Gelijkaardige boeken