Boek cover Mijn Binnenste Buiten van Manon Ruijters (Paperback)

Mijn Binnenste Buiten

werken aan je professionele identiteit

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789462762855
Paperback 24,5
Als nieuw
5 op 5 sterren
uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 22,4 x 17,2 x 1,6 cm
Aantal paginas 224 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Manon Ruijters | Gerritjan Van Luin | Freerk Wortelboer
Redacteur Manon Ruijters
Co-redacteur Gerritjan Van Luin
Uitgever Boom uitgevers Amsterdam
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 473 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 172 mm
Verpakking hoogte 16 mm
Verpakking lengte 224 mm

Boekbeschrijving

Het wordt steeds belangrijker om te weten waar je als professional voor staat, wat je basis is, waar je van bent, wat onvervreemdbaar van jou is en je kleur geeft. Dat helpt je in sturing geven aan je eigen ontwikkeling, in het vergroten van veerkracht en wijsheid, en het verstevigen van je eigen expertise.
Waar de auteurs in het boek 'Je Binnenste Buiten' een model hebben ontwikkeld rondom professionele identiteit en de theorie uiteenzetten, is dit een praktijkboek. In dit boek wisselen praktijkverhalen, korte stukjes theorie, uitnodigingen tot gesprek en persoonlijke vragen elkaar af. Ze nodigen je uit je professionele kleur te onderzoeken en te versterken.
'Mijn Binnenste Buiten' laat zien hoe jouw professionele identiteit verbonden is met wie je bent, wat voor werk je doet en in welke context je werkt. Het boek is er vooral voor professionals (in de meest brede zin van het woord, dus iedereen die actief vorm wil geven aan zichzelf, zijn vak en de werkomgeving) om hen handreikingen te bieden om met professionele identiteit aan de slag te gaan. Alleen, maar liever nog met professionele vrienden.

Gelijkaardige boeken