Boek cover Baantjer 83 -   De Cock en de dood van een kerkrat van Baantjer

Baantjer 83 - De Cock en de dood van een kerkrat

10,99
4.7 op 5 sterren
uitgever de Fontein Romans & Spanning
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 20,1 x 13,2 x 1,4 cm
Aantal paginas 144 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Baantjer
Uitgever de Fontein Romans & Spanning
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 184 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 132 mm
Verpakking hoogte 14 mm
Verpakking lengte 201 mm

Boekbeschrijving

De Cock en Vledder woren naar de Vituskerk geroepen, waar op het altaar het levenloze lichaam ligt van Okke, de kraker van de kerk. Dit houdt verband met een eerdere moord. Maar hoe?

Deel 83 in de Baantjer-serie, met in de hoofdrol rechercheur De Cock en zijn assistent Vledder van bureau Warmoesstraat in Amsterdam.De Cock is door zijn rug gegaan, en met moeite beweegt hij zich richting de Oudezijds Voorburgwal. Vastgoedhandelaar Koen Pronk is dood aangetroffen; een val of moord? Niet veel later worden De Cock en Vledder naar de Vituskerk geroepen, waar op het altaar het levenloze lichaam ligt van Okke, de kraker van de kerk. Het eerdere slachtoffer Pronk blijkt een goede kennis van de voormalige pastoor van de Vituskerk te zijn geweest. De Cock weet dat de moorden verband moeten houden, maar hoe?

A.C. Baantjer is onsterfelijk geworden met zijn ‘De Cock’-reeks. Peter Römer is auteur en acteur. Nadat de ‘De Cock’-reeks werd voortgezet met vijf door hem geschreven delen naar de scenario’s van de tv-serie Baantjer, vervolgt hij nu de reeks met nieuw geschreven boeken. Peter Römer schrijft geheel in de geest van Appie Baantjer, en zijn ‘De Cock’jes’ worden geprezen om de authentieke verhaallijnen en dialogen. Baantjer #83

Gelijkaardige boeken