Afbeelding van Emerio PO-115847 - Pizzarette  - 4 personen

Emerio PO-115847 - Pizzarette - 4 personen

Voor 4 personen | Antiaanbaklaag | 4 bakspatels

Emerio
69,99
4.7 op 5 sterren
Kleur Terracotta | Zwart
Maximaal aantal personen 4
Maximaal aantal pannetjes 4
Antiaanbaklaag Ja
BPA-vrij Ja
Snoeropbergruimte Ja
Afmetingen zonder verpakking (b x h x d) 33 x 16 x 33 cm
Gewicht 4200 gram
Vermogen 1100 Watt
Snoerlengte 1,5 m.
Vaatwasserbestendig Ja
Overige kenmerken Met de Emerio pizzarette Keep Warm PO-115847 4 persoons bak je heerlijke pizza's in 5 tot 7 minuten perfect gaar. Dankzij de bakplaat met anti-aanbaklaag kun je de pizza's direct op de bakplaat bakken voor een nog beter bakresultaat. Met de Pizzarette Keep Warm kun je op de bovenkant van de koepel pizza's warm houden of een bruchetta grillen.
Artikelnummer PO-115847
Bediening Knoppen
Bodem met antislip Ja
Fabrieksgarantie termijn 2 jaar
Inclusief kookboek Nee
Indicatielampje Ja
Introductie 0
Materiaal behuizing Terracotta
Maximale temperatuur 250 °C
Minimale temperatuur 75 °C
Model PO-115847
Product gewicht 4.2 g
Reparatie type Carry-in
Taal handleiding Nederlands
Temperatuur indicator Ja
Temperatuur instellingen Nee
Uitzonderingen fabrieksgarantie n.v.t
Verpakking breedte 33 cm
Verpakking hoogte 16 mm
Verpakking lengte 33 mm
Verpakkingsinhoud Basis, koepel, bakplaat met anti-aanbaklaag, deeguitsteker, 6 spatels, handleiding incl. recept voor pizzadeeg en diverse tips
Verwijderbare fat collector Nee

Beschrijving product

De Pizzarette Keep Warm 4 persoons pizzarette heeft een handgemaakte terracotta koepel met warhouder / grillfunctie. De Pizzarette wordt daarnaast geleverd met 4 bakspatels. U bakt de pizza’s al binnen enkele minuten af op de spatel in de Pizzarette of rechtstreeks op de bakplaat.

Terracotta koepel

De handgemaakte terracotta koepel zorgt er voor dat de warmte in de Pizzarette blijft hangen. Hierdoor worden de pizza’s extra knapperig en lekker van smaak. Nu met warmhouder voor uw pizza’s bovenaan of voor het grillen van bijvoorbeeld lekkere bruschetta.

Anti geur

De Pizzarette wordt geleverd met gebruikshandleiding die u goed op weg helpt. In tegenstelling tot gourmetten heeft u met de Pizzarette geen last van nare luchtjes die veroorzaakt worden door verbrand vet. Daarnaast is de Pizzarette eenvoudig in gebruik. Stop de stekker in het stopcontact, wacht 10 á 15 minuten tot de Pizzarette is opgewarmd en u kunt aan de slag!

Reinigen

De koepel wordt veelal niet vies. Wilt u deze toch schoonmaken na gebruik? Dan kunt u de terracotta koepel het beste met warm water en een borstel schoonmaken. Let op! De koepel is niet geschikt om te reinigen in de vaatwasmachine.

Gelijkaardige artikelen