Boek cover Basics to Brilliance Kids van Donna Hay

Basics to Brilliance Kids

lekker gezond voor iedereen

27,99
4.7 op 5 sterren
uitgever Spectrum
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen 30,5 x 23,8 x 2,9 cm
Aantal paginas 240 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Donna Hay
Uitgever Spectrum
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 1443 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 238 mm
Verpakking hoogte 29 mm
Verpakking lengte 305 mm

Boekbeschrijving

Donna Hay vindt het belangrijk om kinderen te laten zien hoe leuk en lekker het is om te koken en te bakken. Zij is altijd in de weer met haar verzameling succesrecepten voor kinderen. In dit boek vind je haar toppers, veel variaties op haar klassiekers, met een gezondere make-over. Stap-voorstap uitgelegd, leuk om te maken en, het allerbelangrijkst, bij haar thuis keer op keer een schot in de roos.

Met meer dan 120 fantastische, eenvoudige en familyproof gerechten geeft dit boek eindeloos veel ideeën voor elke dag! En ook voor feestjes, familie-etentjes, picknicks, filmavonden of logeerpartijen.

Van Donna Hay zijn bij Unieboek

Het Spectrum ook verschenen: no time to cook; Donna Hay Seizoenskookboek; fast, fresh, simple; simple dinners; Fresh en Light; Donna Hay de basic; nieuwe klassiekers; the new easy; life in balance en basics to brilliance.

Donna Hay is een begrip en een internationaal fenomeen op culinair gebied. Ze ontwikkelde een eigen stijl met simpele, slimme, seizoensgebonden recepten die prachtig worden gefotografeerd. Er zijn van haar 26 boeken wereldwijd meer dan 6 miljoen exemplaren verkocht, haar boeken zijn vertaald in 10 verschillende talen en haar tv-kookshows zijn in meer dan 14 verschillende landen te zien. Ze heeft dé nummer één iPad-app in Australië, is krantencolumnist, ontwerper van een lijn met keukenspullen en voedselproducten, en eigenaar van haar eigen webwinkel.

Gelijkaardige boeken