Boek cover Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee van J.K. Rowling (Onbekend)

Harry Potter en het Vervloekte Kind Deel een en twee

De officiële tekst van de oorspronkelijke West End-productie

Nederlands | E-book | 9781781105344 | Harry Potter
Onbekend 8,99
4 op 5 sterren
uitgever Pottermore Publishing
Taal Nederlands
Bindwijze E-book
Ebook formaat EPUB met digitaal watermerk
Aanbevolen leeftijd 9 - 12 jaar
Co-auteur John Tiffany
Uitgever Pottermore Publishing
Personage Harry Potter
Lees dit ebook op Android (smartphone en tablet) | Kobo e-reader | Desktop (Mac en Windows) | iOS (smartphone en tablet) | Windows (smartphone en tablet) | Overige e-reader

Boekbeschrijving

De officiële tekst van de oorspronkelijke West End- productie van Harry Potter en het Vervloekte Kind in Londen.


Het leven van Harry Potter was al nooit eenvoudig, maar nu hij een overwerkte ambtenaar is op het Ministerie van Toverkunst en vader van drie schoolgaande kinderen, lijkt alles nog ingewikkelder.


Terwijl Harry wordt achtervolgd door zijn verleden dat weigert verleden tijd te blijven, worstelt zijn jongste zoon Albus met een familie-erfenis waar hij nooit om gevraagd heeft. Wanneer het verleden en heden dreigen te vesmelten, leren zowel vader als zoon dat het duister soms uit onverwachte hoek komt.


Het toneelstuk Harry Potter en het Vervloekte Kind, gebaseerd op een oorspronkelijk verhaal van J.K. Rowling, John Tiffany en Jack Thorne, verscheen in een 'speciale repetitie-editie' gelijktijdig met de wereldpremière van het stuk in Londen in de zomer van 2016. HEt stuk werd laaiend enthousiast onthaald zowel door theaterbezoekers als critici en het script werd onmiddellijk een wereldwijde bestseller.


Dit definitieve script bevat niet alleen de allerlaatste versie van de dialogen, maar ook gloednieuwe extra inhoud als een gesprek tussen regisseur John Tiffany en toneelschrijver Jack Thorne over het lezen van scripts. Deze editie bevat ook interessante achtergrondinformatie waaronder een Harry Potter stamboom en een tijdlijn.

Gelijkaardige boeken