Boek cover Dagboek van een getuige van Astrid Holleeder

Dagboek van een getuige

19,99
4.4 op 5 sterren
uitgever Lebowski
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21 x 13,5 x 2,6 cm
Aantal paginas 272 pagina's
Aanbevolen leeftijd 12 - 100 jaar
Illustraties Nee
Auteur(s) Astrid Holleeder | geen
Uitgever Lebowski
Personage Geen personage
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 374 g
Studieboek Nee
Taal handleiding Geen taal
Verpakking breedte 135 mm
Verpakking hoogte 26 mm
Verpakking lengte 210 mm

Boekbeschrijving

Na het verpletterende - en megasuccesvolle - boek Judas, komt Astrid Holleeder nu met een verrassend intieme opvolger: Dagboek van een getuige. Waar Judas het verhaal is over de beslissing om te getuigen tegen haar broer Willem Holleeder, gaat Dagboek van een getuige over de consequenties van die ingrijpende beslissing. Wat zijn de gevolgen geweest voor het leven van de familie Holleeder: voor moeder Stien, zus Sonja, de kinderen en hun partners, de kleinkinderen, en vooral: voor Astrid zelf?

Dagboek van een getuige geeft een inkijk in het leven van iemand die noodgedwongen moet onderduiken en voor wie niets 'normaal' is. Van boodschappen doen tot een dagje naar het strand met de kinderen: niets is zonder risico. Of daar ooit verandering in komt, zal de toekomst leren. In 2018 vindt het proces tegen broer Willem plaats.

Dagboek van een getuige is een onthullend boek over hoe justitie met 'gewone' getuigen omgaat, en is het ontroerende relaas van een vrouw die afscheid heeft moeten nemen van een werkzaam leven, van een moeder die probeert het goede te doen voor haar kinderen en kleinkinderen, van een zuster en vriendin die haar omgeving altijd op sleeptouw neemt, én van een getuige in de zaak tegen haar broer: Astrid Holleeder.

Gelijkaardige boeken