Afbeelding van Harry Potter - Complete 8-Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

Harry Potter - Complete 8-Film Collection (4K Ultra HD Blu-ray)

De complete Harry Potter boxset met alle acht delen

Movie
174,36
4.7 op 5 sterren
Distributeur Warner Home Video
Label Warner Bros Home Entertainment
Advies Angst | Geen discriminatie | Geen drugs en/of alcoholmisbruik | Geen grof taalgebruik | Geweld | Geen seks
Adviesleeftijd Vanaf 12 jaar
Acteur(s) Daniel Radcliffe | Rupert Grint | Emma Watson | Tom Felton | Michael Gambon | Michael Gambon | Rupert Grint | Alan Rickman | Ralph Fiennes
Regisseur(s) Chris Columbus | Alfonso Cuarón | David Yates | Mike Newell
Schrijver(s) J.K. Rowling
Personage Harry Potter
Drager 4K_BLURAY
Aantal stuks in verpakking 16 discs
Speelduur 1178 minuten
Regiocode B
Taal Engels
Overige talen Nederlands
Ondertiteling Engels voor doven en slechthorenden | Engels | Nederlands
Beeldkleur Color
Beeldformaat 16:9 | 2.35:1
Audio Dolby digital 5.1 | DTS X | DTS-HD Master Audio 5.1
Extras - DEEL 1: Cast & Crew, Theatrical Trailer, Teaser Trailer - DEEL 2: Cast & Crew, Year One at Hogwarts, Theatrical Trailer - DEEL 3: Theatrical Trailers (Year One, Year Two, Year Three) - DEEL 4 t/m 7: geen bonusmateriaal
Productiejaar 2016
Country Groot-Brittannië
Film of serie Film
Filmgenre Avontuur , Fantasy , Kinderen & Familie
Geschikt voor doven en slechthorenden Ja
Porno Nee
Soort verpakking Boxset
Taal handleiding Nederlands
Type uitvoering Standard Edition

Beschrijving product

Dit is de Harry Potter - Complete 8-Film Collection, de complete boxset met alle acht delen uit de legendarische filmreeks. Beleef J.K. Rowlings Wizarding World nu opnieuw thuis met deze acht klassiekers in één volledige collectie.

Start hier je zoektocht naar alles over J.K. Rowlings Wizarding World. We hebben onder andere boeken, films, speelgoed en merchandise. Duik nu in de verhalen van Harry Potter en Newt Scamander:


DEEL 1: Harry Potter en de Steen der Wijzen (Harry Potter and the Philosopher's Stone

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en barbaarse oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry's hele leven: hij wordt gered door Hagrid, een woeste figuur op een vliegende motorfiets. Met een speciale trein die vertrekt van perron 9¾, belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus-Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. Ook komt Harry erachter dat zijn ouders tovenaars waren en dat hij wereldberoemd is. Toen hij een baby was, heeft hij een moordaanslag overleefd van de meest gevreesde magiër Voldemort. Sterker nog: door Harry’s toedoen is er nooit meer iets vernomen van Voldemort. De grote vraag is of Voldemort nog leeft? Als zijn aartsvijand leeft, zal Harry het opnieuw tegen hem moeten opnemen.

Bonusmateriaal: In-Movie Experience with Director Chris Columbus (152 min).

DEEL 2: Harry Potter en de Geheime Kamer (Harry Potter and the Chamber of Secrets

Harry gaat naar het tweede jaar van Hogwarts/ Zweinstein School voor hekserij. Hij krijgt echter waarschuwingen van een huis-elf, genaamd Dobby, om niet terug te keren naar Hogwarts/Zweinstein. Hij negeert de waarschuwing en gaat terug. Er gebeuren echter vreemde dingen op school. Mensen raken verlamd en niemand weet wat het veroorzaakt! Harry hoort steeds een stem; een stem die uit de muren van de school lijkt te komen. Harry en zijn vrienden gaan op onderzoek uit en krijgen het verhaal van de geheime kamer te horen. Deze kamer kon alleen geopend worden door Salazar Slytherin/ Zwadderich. Harry kan sisseltong praten, wat betekent dat hij met de slangen kan praten. Hij is daarom de enige die de stem uit de muur kan verstaan. Iedereen denkt dat het Harry was die de kamer geopend heeft, aangezien Zwadderich bekent stond om zijn slangentong. Ook al is Harry ingedeeld bij Griffoendor, iedereen verdenkt hem toch.

Bonusmateriaal: In-Movie Experience with Director Chris Columbus (160 min).

DEEL 3: Harry Potter en de Gevangene van Azkaban (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban

In zijn derde schooljaar op Zweinstein komt Harry flink in de problemen. Om te beginnen blaast hij zijn tante Margot op. Hij vlucht weg en na een angstaanjagende rit met de Collectebus belandt hij in de Wegisweg. Daar hoort hij dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van jeweetwel uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt en het op hem gemunt heeft. Op Zweinstein leren Harry en zijn vrienden de manier waarop je een Hippogrief moet benaderen, hoe ze angstaanjagende Boemannen in iets grappigs kunnen veranderen, en zelfs hoe ze de tijd kunnen terugzetten. Ondertussen zweven de Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, dreigend rond de school en hebben een vreemd effect op Harry, terwijl een handlanger van de gehate Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden zich binnen de muren van het kasteel schuilhoudt. Harry heeft zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig! Geregisseerd door Alfonso Cuarón en gebaseerd op J.K. Rowlings derde boek. Een film die een wonderlijk en fascinerend verhaal vertelt, vol grappige momenten, spanning en het soort ademloze verrassingen die je alleen in een avontuur van Harry Potter kunt verwachten. Snode plannen uitgevoerd!

Bonusmateriaal: geen bonusmateriaal.

DEEL 4: Harry Potter en de Vuurbeker (Harry Potter and the Goblet of Fire

Als de naam van Harry Potter uit de Vuurbeker komt, wordt hij een deelnemer in een zware strijd om de eer tussen drie Toverscholen – het Toverschool toernooi. Harry heeft zichzelf niet opgegeven voor het toernooi, maar wie dan wel? Harry moet de strijd aangaan met een vreselijke draak, woeste waterdemonen en een betoverd doolhof. En hij belandt in de wrede greep van Hij-Die-Niet-Genoemd-Mag-Worden. In deze verfilming van het vierde boek van de Harry Potter serie van J.K. Rowling verandert alles: Harry, Ron en Hermelien laten hun jeugd voor altijd achter zich en ze komen voor grotere uitdagingen te staan dan ze ooit hadden gedroomd.

Bonusmateriaal: In-Movie Experience (156 min).

DEEL 5: Harry Potter en de Orde van de Feniks (Harry Potter and the Order of the Phoenix

De opstand begint! Lord Voldemort is terug, maar het Ministerie van Toverkunst doet zijn uiterste best om te voorkomen dat de magische gemeenschap de waarheid hoort, bijvoorbeeld door Dorothea Omber, ambtenaar van het ministerie, te benoemen tot de nieuwe lerares Verweer tegen de Zwarte Kunsten op Zweinstein. Als Omber weigert om praktijkles te geven halen Ron en Hermelien Harry over om in het geheim een select groepje leerlingen te trainen voor de komende strijd. Een verschrikkelijke krachtmeting tussen goed en kwaad vindt plaats in deze betoverende filmversie van het vijfde boek van J.K. Rowling in de Harry Potter-serie. Maak je klaar voor de strijd!

Bonusmateriaal: In-Movie Experience.

DEEL 6: Harry Potter en de Halfbloed Prins (Harry Potter and the Half-Blood Prince

Heer Voldemort krijgt zowel de toverwereld als de Dreuzelwereld steeds meer in zijn greep en Zweinstein is niet meer het veilige toevluchtsoord van vroeger. Harry vermoedt dat zelfs in het kasteel gevaar dreigt, maar Perkamentus heeft daar weinig aandacht voor; hij vindt het belangrijker om Harry voor te bereiden op de eindstrijd die steeds dichterbij komt. Ze werken samen aan een manier om de verdediging van Voldemort te doorbreken. Hiervoor neemt Perkamentus zijn oude vriend en collega Hildebrand Slakhoorn in dienst, die mogelijk cruciale informatie achterhoudt. Aan de vooravond van de beslissende strijd maken Harry, Ron, Hermelien en hun klasgenoten kennis met de wereld van de romantiek. Er hangt liefde in de lucht, maar de vijand ligt op de loer. Zal Zweinstein ooit nog hetzelfde zijn?

Bonusmateriaal: Maximum Movie Mode.

DEEL 7: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 1 (Harry Potter and the Deathly Hallows part I

Harry, Ron en Hermelien beginnen aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid 'de Gruzielementen' te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn nu aan hun lot overgelaten zonder de begeleiding van hun professors en de bescherming van Professor Perkamentus. Ze moeten nu meer dan ooit op elkaar vertrouwen maar er zijn Duistere Krachten onder hen die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer Van Het Duister. De lang gevreesde strijd is losgebarsten en Voldemorts Dooddoeners bezetten het Ministerie van Toverkunst en zelfs Zweinstein, waar ze iedereen terroriseren en arresteren die hen tegenwerkt. De enige trofee die ze nog niet in handen hebben en die Voldemort het liefste van allemaal te pakken wil krijgen, is Harry Potter. De Uitverkorene is nu de prooi waar de Dooddoeners op jagen, en ze hebben de opdracht gekregen Harry naar Voldemort te brengen... levend.

Bonusmateriaal: Maximum Movie Mode.

DEEL 8: Harry Potter en de Relieken van de Dood: Deel 2 (Harry Potter and the Deathly Hallows part II

In de heldhaftige finale ontaardt de strijd tussen de goede en de kwade krachten uit de toverwereld in een allesvernietigende oorlog. Alles staat op alles, niemand is meer veilig. Maar misschien moet Harry zich opwerpen en het hoogste offer brengen, naarmate de beslissende eindstrijd met Heer Voldemort dichterbij komt. En dan houdt alles op.

Bonusmateriaal: Maximum Movie Mode & trailers.

Ondertiteling:

Dvd: Nederlands
Blu-ray: Nederlands, Frans, Engels, Duits

Gelijkaardige artikelen

BLURAY | Engels
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van Middle Earth Collection (Extended Edition) (Blu-ray)
De 30 discs grote extended edition
Alle zes filmklassiekers over de epische strijd om Midden-Aarde in één verzameling in de meest uitgebreide Extended Edition uitvoering! Extended...
›› meer info
BLURAY | Engels

Movie
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Fantastic Beasts and Where to Find Them (Blu-ray)
Welkom terug in de Wizarding World met Fantastic Beasts
Het langverwachte nieuwe deel uit Harry Potters Wizarding World: Fantastic Beasts and Where to Find Them, ook wel bekend als Fabeldieren en waar ze...
›› meer info
5 op 5 sterren
Afbeelding van J.K. Rowlings Wizarding World 9-Film Collection (Blu-ray)
Inclusief mooie hard omhulsel van karton
De allernieuwste meest complete Wizarding World collectie met alle acht Harry Potter films en het eerste deel van the nieuwe Fantastic Beasts...
›› meer info
Wifi | Bluetooth

Sony
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Sony UBP-X700  - Blu-ray-speler – 4K Ultra HD
4K Ultra HD Blu-Ray-speler met Dolby Atmos ondersteuning
Met de Sony UBP-X700 blu-rayspeler bekijk je al je media in de beste kwaliteit. De speler ondersteunt onder andere HDR10 en Dolby Vision, samen met...
›› meer info

Movie
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Fantastic Beasts 2 - The Crimes of Grindelwald (Blu-ray) (Extended Cut)
Dit is de extended cut van Fantastic Beasts and Where to Find Them 2
De Fantastic Beasts film reeks is het verhaal wat zich afspeelde voor alle Harry Potters films, bekend uit de Wizarding World. Fantastic Beasts 2 -...
›› meer info

Movie
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van The Complete Matrix Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)
De sci-fi klassieker uit 1999 & de twee vervolgen
De complete Matrix Trilogy zijn de met Oscar® bekroonde films, geschreven en geregisseerd door The Wachowskis. Computerhacker Neo leert door...
›› meer info

Queen
4.9 op 5 sterren
Afbeelding van Bohemian Rhapsody (4K Ultra HD Blu-ray)
Een ode aan de muziek, de band Queen en Freddie Mercury
Bohemian Rhapsody is een ode aan Queen, hun muziek en hun uitzonderlijke zanger Freddie Mercury. Hij vocht tegen stereotypes en verbrijzelde het...
›› meer info
4.7 op 5 sterren
Afbeelding van Fantastic Beasts And Where To Find Them 1 & 2 (Blu-ray)
Met Fantastic Beasts and Where to Find Them & The Crimes of Grindelwald
Dit is de verzamelbox van zowel deel één, Fantastic Beasts and Where to Find Them, als deel twee, The Crimes of Grindelwald. Beide films zijn...
›› meer info

Movie
4.8 op 5 sterren
Afbeelding van The Dark Knight Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray)
Christopher Nolan's legendarische Dark Knight Trilogy
De The Dark Knight Trilogy (4K Ultra HD Blu-ray) boxset met alle drie de legendarische Batman films gemaakt door de gevierde regisseur Christopher...
›› meer info

Movie
4.6 op 5 sterren
Afbeelding van Joker (4K Ultra HD Blu-ray)
11 Oscar nominaties waaronder 'Best Picture'
Joker: 'Put on a happy face'! Warner Bros. Pictures presenteert Joker, met in de hoofdrol de Oscar®-winnaar Joaquin Phoenix en tegenspeler...
›› meer info