Boek cover De terugkeer naar Huis van Marie-Claire van der Bruggen (Hardcover)

De terugkeer naar Huis

een reisgids voor de ziel

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789463281607
Hardcover 23,95
4.7 op 5 sterren
uitgever Boekenbent, Uitgeverij
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 19,9 x 14,8 x 1,5 cm
Aantal paginas 115 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Marie-Claire van der Bruggen
Redacteur Marnette Oosterwijk
Co-redacteur Marnette Oosterwijk
Uitgever Boekenbent, Uitgeverij
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 293 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 148 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 199 mm

Boekbeschrijving

Dit vijfde boek van Marie-Claire van der Bruggen is een troostrijk boek dat je kan helpen om je weer te Her-Inneren wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt. Zij zegt daar zelf het volgende over: ''Iedereen heeft jeugdherinneringen. Ik natuurlijk ook, maar die van mij gaan een heel stuk verder terug en deze wil ik in dit boek graag met jullie delen. Ik kan me namelijk het sterven
tijdens mijn vorige leven, de terugkeer naar Huis (zoals ik dat noem), het verblijf daar, de keuze voor dit leven, de indaling in dit lichaam en het geboren worden allemaal nog glashelder herinneren. Door deze herinneringen en allerlei andere bijzondere ervaringen, weet ik dat de dood niet echt bestaat. Het is eigenlijk de overgang naar een andere dimensie. Je gaat als het ware weer terug naar de plek waar je eigenlijk vandaan komt.
In dit boek zul je gaan ontdekken wat er op zielsniveau allemaal met je gebeurt als je het aardse lichaam hebt losgelaten en weer terugkeert naar Huis. Wat staat je dan allemaal te wachten en hoe ziet het 'leven' er daar uit. Het boek is als het ware een reisgids voor je ziel. Ik hoop hiermee angst voor het sterven en de dood weg te mogen nemen en mensen zich ervan bewust te laten worden dat liefde eeuwig is en ons voor altijd blijft verbinden. Liefde houdt niet op bij de dood!
Bij veel dingen die je zult lezen zal er een gevoel van herkenning door je heen gaan en dan zul jij je beseffen dat je dit alles allang wist. Je gaat je de dingen weer herinneren die je diep van binnen altijd al geweten hebt, want je ziel is het nooit vergeten.
En dat is de ware Terugkeer naar Huis......''

Gelijkaardige boeken