Boek cover Smokey goodness 2 van Jord Althuizen

Smokey goodness 2

het next level barbecueboek

29,99
4.6 op 5 sterren
uitgever Kosmos Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 28,8 x 22,7 x 3,2 cm
Aantal paginas 224 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Jord Althuizen
Uitgever Kosmos Uitgevers
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 1.53 kg
Studieboek Nee
Verpakking breedte 227 mm
Verpakking hoogte 32 mm
Verpakking lengte 288 mm

Boekbeschrijving

De tweede Smokey Goodness BBQ-bestseller van BBQ-koning Jord Althuizen. Ga mee op zoek naar de BBQ-cultuur van Zuid-Amerika en ga next level in je eigen achtertuin. Maak werk van je BBQ-hobby!

Burning hot, dat is barbecueën Smokey Goodness-style. Het echte werk: stoer, slow en dit keer ook vol fuego. Want Jord Althuizen reist af naar Zuid-Amerika, op zoek naar de BBQ-cultuur van onder andere de Argentijnse pampa’s. Van vurige salsa’s tot complete asado’s, porkbelly pita’s én latino spareribs. Natuurlijk gaan we ook next level! Gril boven open vuur, graaf je eigen fire pit of – voor de echte vuurvreters – bouw je eigen infiernillo. Met 'Smokey Goodness 2' maak je werk van je carnivoresque hobby.
'Smokey Goodness 2' won de Gouden Garde Publieksprijs voor Kookboek van het Jaar. De vakjury schreef: “Knap dat Jord Althuizen ook in zijn tweede boek het hoge niveau van zijn eerste heeft weten vast te houden en nog weet te verrassen ook. 'Smokey Goodness 2' is lekker stoer en ruig, tot aan de cocktails toe!”

Gelijkaardige boeken