Boek cover Leerboek HRM van Frits Kluijtmans

Leerboek HRM

59,5
4.5 op 5 sterren
uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen 24 x 17,1 x 2,2 cm
Aantal paginas 486 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Frits Kluijtmans | Albert Kampermans | Kamperman Kampermann
Redacteur Frits Kluijtmans
Co-redacteur Albert Kampermann
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 0.92 kg
Studieboek Nee
Verpakking breedte 171 mm
Verpakking hoogte 22 mm
Verpakking lengte 240 mm

Boekbeschrijving

Leerboek HRM is al dertig jaar het ultieme basisboek voor dit vakgebied. Dit toegankelijke studieboek biedt je een goede wetenschappelijke basis en besteedt ruime aandacht aan actuele ontwikkelingen en trends.

Waarom kiezen voor Leerboek HRM?
* Brede benadering van het vakgebied;
* bevat alle actuele ontwikkelingen en trends;
* inclusief Prepzone met oefentoetsen, begrippentesters en flitscolleges.

Leerboek HRM beschrijft in heldere bewoordingen de fundamenten van het vak en de actuele innovaties en ontwikkelingen. Daarbij is er rekening gehouden met de grote diversiteit in organisaties. Het boek is ingedeeld in drie overzichtelijke thematische blokken: plannen en stromen, motiveren, sturen en ontwikkelen van medewerkers en verduurzamen van HRM. Het boek bevat allerlei handige hulpmiddelen om je de stof makkelijk eigen te kunnen maken. Actuele voorbeelden illustreren de begrippen en thema's, kernbegrippen worden herhaald in de marges en ieder hoofdstuk eindigt met een overzichtelijke samenvatting. Leerboek HRM is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de derde editie van Leerboek HRM?
In de derde editie van Leerboek HRM zijn vrijwel alle hoofdstukken herzien. De nieuwe relatie tussen medewerker en organisatie en de verduurzaming van HRM-beleid zijn centraal komen te staan. Daarnaast besteedt deze druk niet alleen aandacht aan actuele ontwikkelingen in grote bedrijven, maar ook aan het midden- en kleinbedrijf.

Online ondersteuning
Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot Prepzone, de uitgebreide online omgeving bij het boek. Je vindt hier onder meer opdrachten, begrippentests en samenvattingen. Zo kun je je perfect voorbereiden op lessen en tentamens! De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Gelijkaardige boeken