Boek cover Voor Dummies  -   Daytrading voor dummies van Ann C. Logue

Voor Dummies - Daytrading voor dummies

69
nog geen rating
uitgever BBNC Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 24 x 17 x 2,1 cm
Aantal paginas 342 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Ann C. Logue
Redacteur Henk Grundmeijer
Co-redacteur Martijn Luijckx
Uitgever BBNC Uitgevers
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 601 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 170 mm
Verpakking hoogte 21 mm
Verpakking lengte 240 mm

Boekbeschrijving

Daytrading is zonder twijfel de meest zinderende manier om geld te verdienen. Je hebt slechts drie dingen nodig om te kunnen beginnen: geduld, stalen zenuwen en jouw exemplaar van 'Daytrading voor Dummies'. In begrijpelijke taal laat deze gids je zien hoe daytrading werkt en hoe je dit avontuur begint met het opstellen van een actieplan. Van de klassieke strategiee¨n tot de details van het dagelijks handelen, dit boek geeft je de kennis en het zelfvertrouwen om je hoofd koel te houden, risico's te overzien en belangrijke beslissingen te durven
nemen. De tips en technieken in 'Daytrading voor Dummies' leggen de stevige basis die je nodig hebt om een succesvolle, spannende en bovenal winstgevende carrie`re te beginnen.
Ann C. Logue heeft ruim twaalf jaar ervaring in de financie¨le sector en gaf les in bedrijfskundige administratie aan de Universiteit van Illinois. Ze is financieel auteur en heeft talloze artikelen geschreven over investeren. Ook redigeerde ze publicaties over equity trading en risicomanagement.

Gelijkaardige boeken