Boek cover Elementaire theorie accountantscontrole - De praktijk van auditing en assurance van Barbara Majoor (Paperback)

Elementaire theorie accountantscontrole - De praktijk van auditing en assurance

Nederlands | Druk: 7 | Paperback | 9789001867126
Paperback 59,95
5 op 5 sterren
uitgever Noordhoff Uitgevers
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 24,1 x 17,1 x 1 cm
Aantal paginas 165 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Barbara Majoor | Th. Heideman | W.F. Merkus | D. Marinus
Redacteur G.C.M. Majoor
Co-redacteur G.C.M. Majoor
Uitgever Noordhoff Uitgevers
Gewicht 337 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 171 mm
Verpakking hoogte 10 mm
Verpakking lengte 241 mm

Boekbeschrijving

Elementaire theorie accountantscontrole De praktijk van auditing en assurance 7e druk is een boek van Barbara Majoor uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers. ISBN 9789001867126

In De praktijk van Auditing & Assurance loop je stapsgewijs het hele traject door van de controle van de jaarrekening, vanaf de voorbereidende besprekingen over een mogelijke opdracht, tot en met het afgeven van de accountantsverklaring. Waarom kiezen voor De praktijk van Auditing & Assurance?*beschrijft stapsgewijs het hele traject van de controle van de jaarrekening;*veel aansprekende praktijkvoorbeelden;*handige ondersteunende website met extra oefeningen.Het boek licht alle stappen duidelijk toe aan de hand van praktijkvoorbeelden en er is de nodige aandacht voor branchespecifieke toepassingen. Bij de behandeling van de onderwerpen is rekening gehouden met alle actuele ontwikkelingen in weten regelgeving, zoals de clarified tekst van de controlestandaarden. De duidelijke structuur en het vele oefenmateriaal helpen je je optimaal voor te bereiden op je tentamens en examens. Deze zevende editie van De praktijk van Auditing & Assurance is grondig herzien. De inhoudsopgave en structuur zijn aangepast aan de Handleiding Regelgeving Accountancy (HRA) van 2015 en de nadere voorschriften controleen overige standaarden (NV COS). Het hoofdstuk over consolidatie is in deze uitgave vervangen door een hoofdstuk over verbonden partijen. De praktijk van Auditing & Assurance is het tweede deel uit de serie Elementaire theorie accountantscontrole. Deze serie biedt je een zeer compleet en actueel overzicht van het vakgebied auditing en assurance en bereidt je goed voor op de beroepspraktijk. De praktijk van Auditing & Assurance is ook verkrijgbaar als e-book.Online ondersteuningOp de ondersteunende website www.elementairetheorieaccountantscontrole.noordhoff.nl vind je extra oefeningen, zodat je je kennis van de theorie kunt toetsen.

Gelijkaardige boeken