Boek cover Basisboek Logistiek van Ad van Goor

Basisboek Logistiek

nvt

47,95
nog geen rating
uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 24,1 x 17 x 1,1 cm
Aantal pagina's 350 pagina's
Aanbevolen leeftijd 10 - 80 jaar
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Ad van Goor | Hessel Visser | Pieter van der Hoeven
Redacteur Ad van Goor
Co-redacteur Hessel Visser
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Personage Geen personage
Lees dit ebook op Android (smartphone en tablet)
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 433 g
Studieboek Nee
Taal handleiding Niet van toepassing
Verpakking breedte 170 mm
Verpakking hoogte 11 mm
Verpakking lengte 241 mm

Boekbeschrijving

Basisboek Logistiek geldt als dé inleiding in de logistiek. Het biedt zowel een kennismaking als een overzicht voor studenten en professionals met een geringe logistieke basis. In dit toegankelijke basisboek staat de klant centraal in het logistieke proces.

Waarom kiezen voor Basisboek Logistiek?
* Het ideale basisboek voor dit vakgebied;
* sterke verbinding met de praktijk;
* met uitgebreide digitale ondersteuning.

Basisboek Logistiek leert de student in zeven hoofdstukken welke activiteiten er moeten plaatsvinden om te zorgen dat klanten het bestelde product of de aangevraagde dienst daadwerkelijk ontvangen. Wie doet wat, waarom, hoe en wanneer? Het laatste hoofdstuk reikt de bouwstenen aan voor een ondernemingsplan. Door de uitgebreide praktijkvoorbeelden, de vele oefenvragen en het aanvullende materiaal op de website biedt het boek een hoog studierendement. Basisboek Logistiek is geschikt voor onder meer de opleidingen Commerciële Economie, Bedrijfseconomie, Small Business en Retail Management, Accountancy en Facility Management. Daarnaast kan het boek worden gebruikt in het bedrijfsleven, het is met name geschikt voor het midden- en kleinbedrijf. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de tweede editie van Basisboek Logistiek?
In de tweede druk van Basisboek Logistiek zijn alle openingscases en de meeste praktijkvoorbeelden geactualiseerd. Daarnaast zijn er nieuwe paragrafen over e-commerce en e-logistics opgenomen.

Online ondersteuning
Studenten vinden in de online omgeving extra toetsvragen, cases, hyperlinks, een afkortingenlijst met logistieke begrippen en de antwoorden op de tussenvragen. Voor docenten staan er cases, antwoorden op de oefenvragen, collegesheets, figuren en tabellen. Met Toets-op-Maat kunnen zij zelf toetsen samenstellen.

Over de auteurs
Prof. dr. Ad van Goor studeerde bedrijfseconomie aan de Rijksuniversiteit te Groningen. Hij was lange tijd verbonden aan de Faculteit der Economische Wetenschappen als docent en onderzoeker op de vakgebieden logistiek, marketing en retailing. Van 1992 tot 2005 was hij werkzaam als hoogleraar logistiek aan de VU en de Nyenrode Business Universiteit. In 2015 ontving hij de Persoonlijke Logistiek Prijs van de Vereniging Logistiek Nederland. Ir. Hessel Visser heeft twee hts-opleidingen en een studie Werktuigbouwkunde aan de Technische Universiteit te Delft gevolgd. Hij werkte onder andere als logistiek manager bij de instrumentenfabriek Enraf-Nonius. Ook was hij werkzaam als docent bij de opleiding Technische Bedrijfskunde aan de Hogeschool Rotterdam. Tegenwoordig werkt hij als zelfstandig consulent.

Gelijkaardige boeken