Boek cover Jij bent een badass van Jen Sincero (Paperback)

Jij bent een badass

Twijfel niet langer aan jezelf en start een fantastisch nieuw leven

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789022576793
Paperback 49,99
Goed
4.5 op 5 sterren
uitgever Boekerij
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 21,5 x 14,1 x 2,4 cm
Aantal paginas 256 pagina's
Illustraties Nee
Uitgever Boekerij
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 378 g
Verpakking breedte 141 mm
Verpakking hoogte 24 mm
Verpakking lengte 215 mm

Boekbeschrijving

Met alle wildgroei aan inspirerende zelfhulpboeken is het Jen Sincero gelukt om een verfrissend, goudeerlijk boek te schrijven waarin ze je met hilarische en inspirerende verhalen levensveranderende inzichten geeft. In hoofdstukken als
‘Je brein is je bitch’, ‘Angst is voor losers’ en ‘Het was de schuld van mijn onderbewustzijn’ neemt Sincero je mee op een transformerende tour. Ze laat je zien hoe je je financiën, relaties en carrière een boost geeft en eigenlijk alle geweldige dingen kunt krijgen waar je naar verlangt.

Ben je bang om gezien te worden met een zelfhulpboek? Geen zorgen. Sincero was aanvankelijk ook een scepticus en heeft daarom dit boek geschreven met alleen de beste adviezen zonder een new age-sausje. Na het lezen van dit boek ben je een badass, ken je jezelf en snap je waarom je dingen doet, weet je te houden van de dingen die je niet kunt veranderen en de dingen te veranderen waar je niet van houdt, en hoe je het leven gaat krijgen waar je vroeger altijd jaloers op was.

Gelijkaardige boeken