Boek cover MotorTheorieboek 2021 – Rijbewijs A Nederland – Motor Theorie boek met 20 uur Online met 25 CBR theorie Examens van LeerTheorie BV (Onbekend)

MotorTheorieboek 2021 – Rijbewijs A Nederland – Motor Theorie boek met 20 uur Online met 25 CBR theorie Examens

Motor theorieboek en 20 uur online examens oefenen

Nederlands | Druk: Motortheorieboek met Online oefenen | 8718868743213 | Geen personage
Onbekend 34,5
3.8 op 5 sterren
uitgever LeerTheorie
Taal Nederlands
Afmetingen Afmeting: 24,1 x 17 x 1,3 cm
Aantal paginas 260 pagina's
AVI code AVI Start
Aanbevolen leeftijd 16 - 100 jaar
Illustraties Met illustraties
Co-auteur Motor Theorieboek 2021
Uitgever LeerTheorie
Personage Geen personage
Lees dit ebook op Windows (smartphone en tablet)
Bindwijze Boek & online toegang
Extra groot lettertype Ja
Geslacht Unisex
Gewicht 730 g
Studieboek Nee
Taal handleiding Nederlands
Verpakking breedte 170 mm
Verpakking hoogte 13 mm
Verpakking lengte 241 mm

Boekbeschrijving

Dit theorieboek is alleen geschikt voor Nederland. Motor Theorieboek - Theorie Leren Motor – Theorieboek Rijbewijs A

Het nieuwste motor theorieboek dat is geschreven door theorie professionals en inclusief gratis verzending. Dit is een ideaal motor theorieboek om de motor theorie te leren. Door de vele hoofdstukken is het een overzichtelijk boek. Het boek is geschreven volgens de meest recente CBR richtlijnen. Gebruik dit motor theorieboek om je voor te bereiden voor het motor theorie examen bij het CBR. Het boek heeft alle hoofdstukken van het CBR van A tot Z. Geschreven in korte hoofdstukken zodat je niet al te lange stukken in een keer hoeft te lezen. Op een goede tempo en een heldere manier wordt de theorie aan je gepresenteerd. Het boek is inclusief uittreksels, de uittreksels zijn een ideale samenvatting van de motor theorie en kunnen je helpen om de puntjes op de i te zetten. Elk hoofdstuk eindigt met theorie vragen die je assisteren bij het leren van de motor theoriestof. De antwoorden van deze motor theorie vragen vind je achterin het boek samen met de definities. Het boek eindigt met de verkeersborden en definities die je tijdens het lezen van de theorie er altijd bij kan houden als naslagwerk.

Over LeerTheorie BV

LeerTheorie BV heeft jarenlange ervaring in theoriemiddelen voor auto, motor, brommer en vaarbewijs theorie. Veel leerlingen hebben met de theorieboeken van LeerTheorie BV hun examen succesvol behaald. Het motor theorieboek van LeerTheorie BV is een 300 pagina tellend boek, opgedeeld in de CBR categorieën. In elk opvolgend hoofdstuk leert het motor theorieboek van LeerTheorie BV je de actuele lesstof van het CBR op logische wijze. Door de speciale opzet en structuur van het boek navigeer je makkelijk door de motor theorie heen en leer je op efficiënte wijze. Het motor theorieboek biedt ook tips en trucs om de stof eenvoudig te onthouden en brengt je zelfverzekerd naar het motor theorie examen. Het motor theorieboek van LeerTheorie BV bestaat uit 26 hoofdstukken en behandelt alle onderwerpen zoals verkeerswetgeving, voorrang, verkeersborden, praktijkbegeleiding en meer. Onze verkeersdocenten die ook theorieles klassikaal aanbieden, houden de leerstof van het motor theorieboek constant actueel.

Motor Theorieboek Rijbewijs A inclusief:

- Motor Theorie Leren motor theorieboek rijbewijs A

- Meer dan 110 vragen

- Uittreksels

- Antwoorden op de 110 vragen

- Theorie Stof die perfect aansluit bij het CBR theorie examen voor de motor

-Gratis en snelle verzending

25 hoofdstukken

Het motor theorieboek is verdeeld over 26 hoofdstukken. De hoofdstukken worden overzichtelijk en beknopt aan je gepresenteerd. Op de manier hoef je geen hele lange hoofdstukken te leren maar kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om 1 of 2 hoofdstukken per keer te lezen. Een ideale manier om je voor de bereiden op het theorie examen voor het motor rijbewijs. Het boek bevat 300 pagina’s en dit is inclusief theorie vragen & antwoorden, uittreksels, verkeersborden en definities.

Ook is er nog een hoofdstuk over de praktijk examen voertuigbeheersing. Naast het praktijkexamen wat plaats vindt op de weg in het verkeer moet je slagen voor het onderdeel voertuigbeheersing.

Ideaal boek voor jong of oud om de theorie kennis te leren voor het motor CBR theorie examen!

Motor Theorie Leren Internet Kaart - 20 uur online Theorie oefenen - CBR examens online

Online examentraining

Simuleer een CBR theorie-examen in de Online Examentraining. Beantwoord de vragen en oefen vast voor je daadwerkelijke examen. Verzeker jezelf dat je slaagt en voorkom extra kosten van herexamens. Direct en overal online toegankelijk. Op alle platformen geschikt. Op de smartphone, online op de pc en de tablet!

Online Theorie omgeving inclusief:

- Online oefen examens

- Online oefen vragen

- Laatste CBR richtlijnen

- Mobiel vriendelijk

- Werkt op tablet, PC en mobiel

- Foutenoverzicht

Overal oefenen

De flexibiliteit van het platform maakt dat je letterlijk overal waar je internet heb kan oefenen. Of dit nu in de trein is naar school of werk of thuis op de PC of tablet, letterlijk overal kan je gebruik maken van de online theorie examens.

CBR richtlijnen

Door intensieve samenwerking is het mogelijk geworden dat LeerTheorie BV alle nieuwste richtlijnen van het CBR al heeft geïmplementeerd voordat dit door het CBR wordt uitgerold. Op deze manier weet je met de online omgeving zeker dat je altijd up-to-date aan het oefenen bent.

Foutenoverzicht

Naast de theorie examens en de oefenvragen heb je ook een online foutenoverzicht. Hiervoor moet je eerst een account aanmaken zodat we goed de fouten kunnen bijhouden. Op deze manier weet je precies welke van de 25 CBR onderwerpen nog extra aandacht nodig hebben.

Uittreksels

Uittreksels van de 25 CBR hoofdstukken ondersteunt met afbeeldingen.

Leer de theorie gemakkelijk met de online code van LeerTheorie BV!

Thuis en onderweg goed toegankelijk, gratis thuis bezorgd!

Gelijkaardige boeken

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789067992046 | Geen personage
4 op 5 sterren
Boek cover Motor rijbewijs A Verkeersregels van VekaBest Verkeersleermiddelen (Paperback)
motor theorieboek
Motor Rijbewijs Verkeersregels (boek) Van VekaBest, de marktleider op het gebied van de rijbewijs boeken. Dit is de nieuwste uitgave met de theorie...
›› meer info
Nederlands | Druk: Auto Theorieboek | Paperback | 8719274510079 | Geen personage
4.2 op 5 sterren
Boek cover AutoTheorieboek 2021 - Auto theorie oefenen - Theorie Leren Auto Rijbewijs B + 20 uur Online met CBR theorie Examen van LeerTheorie BV (Paperback)
Auto Theorieboek met 20 uur online voor het auto rijbewijs.
Auto theorie oefenen - Theorie Leren Auto Rijbewijs B + 20 uur Online met CBR theorie Examens Auto Theorieboek Rijbewijs B 2020 LeerTheorie heeft...
›› meer info
Nederlands | Druk: MotorTheorieboek met oefen cd voor motor theorie-examen 2021 | Paperback | 8719274510352 | Geen personage | 3
3.7 op 5 sterren
Boek cover Motor Theorieboek - Theorie Leren Motor Rijbewijs A + CD-ROM incl. MotorTheorieboek Smartphone Examens 2021 van LeerTheorie BV (Paperback)
Theorieboek Motor met oefen cd mei 2016
Motor Theorieboek Theorie Leren Motor – Theorieboek Rijbewijs A 2020 Het nieuwste motor theorieboek dat is geschreven door theorie professionals...
›› meer info
Nederlands | Druk: Motor Theorieboek | Paperback | 9789067992732
4.7 op 5 sterren
Boek cover Motor Theorie Leren 2019 VekaBest - Rijbewijs A van VekaBest Verkeersleermiddelen (Paperback)
Motor Theorieboek Rijbewijs A - VekaBest Verkeersleermiddelen
Motor Theorieboek 2019 VekaBest - Motor Theorie Leren - Rijbewijs A Je kunt vast niet wachten om op je motor te stappen. Maar voordat je je motor...
›› meer info
Nederlands | Druk: MotorTheorieboek 2021 | Boek & Overig item | 8719992197088 | Geen personage
4.6 op 5 sterren
Boek cover MotorTheorieboek 2021 - MotorTheorie Boek Rijbewijs A - Met CBR Informatie van VekaBest (Onbekend)
Dit pakket is geschikt voor Nederland. Met dit pakket bereid je je voor op het motor theorie examen in 2021. Motor Theorieboek met CBR...
›› meer info
Nederlands | Druk: MotorTheorieboek 2021 | Voordeeleditie | 8719992197095 | Geen personage
4.6 op 5 sterren
Boek cover MotorTheorieboek 2021 - MotorTheorie Boek Rijbewijs A met Samenvatting, 5 Uur Online Oefenexamens, CBR Informatie en Verkeersborden van VekaBest (Voordeeleditie)
Motor Theorieboek met Samenvatting, 5 Uur Online Examentraining, CBR Informatie en Verkeersborden
Dit pakket is geschikt voor Nederland. Met dit pakket bereid je je voor op het motor theorie examen in 2021. Motor Theorieboek met Samenvatting en 5...
›› meer info
Nederlands | Druk: MotorTheorieboek 2021 | 8719992197163 | Geen personage
4.6 op 5 sterren
Boek cover MotorTheorieboek 2021 - MotorTheorie Boek Rijbewijs A met 5 Uur Online Oefenen, CBR Informatie en Verkeersborden van VekaBest (Onbekend)
Motor Theorieboek met 5 Uur Online Examentraining, CBR Informatie en Verkeersborden
Dit pakket is geschikt voor Nederland. Met dit pakket bereid je je voor op het motor theorie examen in 2021. Motor Theorieboek met 5 Uur Online...
›› meer info
Nederlands | Druk: Nieuwste | Onbekende bindwijze | 8719274517054 | Geen personage
4.2 op 5 sterren
Boek cover MotorTheorie Boek 2021 - Rijbewijs A Nederland – Motor Theorieboek – Theorie Leren Motor van Leertheorie (Onbekend)
Motor Theorie Boek 2020 Motor Theorie Leren voor het Motor CBR Theorie-examen
Motor Theorieboek Rijbewijs A Dit motor theorieboek is volledig vernieuwd en uitgebracht naar de nieuwste richtlijnen van het CBR. Het CBR heeft 25...
›› meer info
Nederlands | Druk: MotorTheorieboek 2021 | Paperback | 8719992197248 | Geen personage
4.6 op 5 sterren
Boek cover MotorTheorieboek 2021 - Motor Theorieboek - MotorTheorie Boek Rijbewijs A Nederland van VekaBest (Paperback)
Met dit motor theorieboek ben je verzekerd van een goede en zorgvuldige voorbereiding op het motor theorie-examen!
Dit theorieboek is geschikt voor Nederland. Met dit theorieboek bereid je je voor op het motor theorie examen in 2021. Motor Theorieboek Rijbewijs...
›› meer info
Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789018047634
1 op 5 sterren
Boek cover Theorieboek Rijbewijs A- Motor van  (Paperback)
›› meer info