Boek cover Kom uit je hoofd van Lisette Thooft

Kom uit je hoofd

op weg naar harmonie tussen denken en voelen

18,99
4.3 op 5 sterren
uitgever Boekerij
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 22,2 x 14,7 x 2,6 cm
Aantal paginas 224 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Lisette Thooft
Uitgever Boekerij
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 434 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 147 mm
Verpakking hoogte 26 mm
Verpakking lengte 222 mm

Boekbeschrijving

Als kind kwam Lisette Thooft ‘in haar hoofd’ terecht: contact met haar gevoel was te pijnlijk. Ze werd een soort hoofd op pootjes… Net zoals heel veel mensen tegenwoordig.

Maar zonder je gevoel, zonder je lichaam als ­leidraad, word je niet gelukkig. Je lichaam is je ­onderbewuste. Als er geen harmonie is tussen bewustzijn en onderbewustzijn, raak je ontworteld, neem je verkeerde beslissingen en kun je niet genieten van het moment.

Thooft besloot om wél gelukkig te worden – en dat is haar ook gelukt. Hoe ze terugkwam in haar ­lichaam en in haar gevoel en wat er allemaal gebeurde op die spannende tocht naar binnen, beschrijft ze in Kom uit je hoofd. Kom uit je hoofd is niet alleen een rijke bron aan informatie over het hervinden en koesteren van je lichaams­bewustzijn, maar het zit daarnaast boordevol tips, trucs en tools zodat ook de lezer de weg terugvindt.

De pers over Kom uit je hoofd

'Lisette Thooft weet hoe je de weg terugvindt naar harmonie tussen denken en voelen, en schreef Kom uit je hoofd!, een boek vol goede adviezen en tips.' Margriet

'In haar boek geeft Lisette Thooft tientallen simpele, grappige, fijne tips om 'uit je hoofd te komen' Yoga Magazine

'Een rijke bron aan informatie, tips, trucs en tools over het hervinden en koesteren van je lichaamsbewustzijn.' Onkruid

Gelijkaardige boeken