Boek cover Grey van E.L. James (Paperback)

Grey

Vijftig tinten grijs deel 4

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789044630039
Paperback 12,49
4.1 op 5 sterren
uitgever Prometheus
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21,4 x 13,7 x 4,1 cm
Illustraties Nee
Auteur(s) E.L. James
Uitgever Prometheus
Extra groot lettertype Nee
Geslacht Unisex
Gewicht 591 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 137 mm
Verpakking hoogte 41 mm
Verpakking lengte 21.40 cm

Boekbeschrijving

Bekijk de wereld van Vijftig tinten grijs opnieuw, door de ogen van Christian Grey.

In Christians eigen woorden, en door zijn gedachten, overpeinzingen en dromen, geeft E L James een verfrissend ander perspectief op de liefdesgeschiedenis die wereldwijd miljoenen lezers betoverde.

Christian Grey lijkt een man van totale controle; zijn wereld is duidelijk, gedisciplineerd en volstrekt leeg - tot de dag dat de jonge literatuurstudente Anastasia Steele zijn kantoor binnen valt. Hij probeert haar uit zijn hoofd te zetten, maar raakt meer en meer bevangen door gevoelens waar hij maar geen vat op krijgt. In tegenstelling tot andere vrouwen lijkt Ana dwars door zijn afstandelijke houding heen te kunnen kijken, voorbij zijn zakelijke successen en luxe levensstijl, recht in zijn gehavende ziel.
Zal zijn samenzijn met Ana hem verlossen van de gruwelijke jeugdherinneringen die Christian elke nacht wakker houden? Of zullen zijn duistere seksuele verlangens, zijn dwangmatige behoefte tot controle en zijn zelfhaat deze jonge vrouw van hem wegdrijven en de broze hoop vernietigen die zij hem biedt?

Gelijkaardige boeken