Boek cover Praktisch staatsrecht van Mr.Y.M. Visscher

Praktisch staatsrecht

8,45
Goed
4.2 op 5 sterren
uitgever Noordhoff
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 24,3 x 17,3 x 1,4 cm
Aantal paginas 344 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Mr.Y.M. Visscher
Uitgever Noordhoff
Gewicht 532 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 173 mm
Verpakking hoogte 14 mm
Verpakking lengte 243 mm

Boekbeschrijving

Praktisch Staatsrecht

Praktisch Staatsrecht is een succesvol standaardwerk dat niet meer weg te denken is uit de collectie boeken over het staatsrecht. De compleet vernieuwde derde editie is volledig aangepast aan de laatste ontwikkelingen en recente wetswijzigingen. Aan te bevelen voor alle opleidingen waar de rol van de staat en de positie van burgers aan de orde komt.
Met Praktisch Staatsrecht leer je het staatsrecht in zijn omgeving herkennen. Een moderne insteek die je laat zien dat Nederland onderdeel is van een voortdurend veranderende internationale samenleving. Een uitgave die in jouw boekenkast zeker niet mag ontbreken als je een opleiding volgt in het hoger juridisch onderwijs!

Praktisch Staatsrecht geeft je op toegankelijke wijze inzicht in de organisatie van het Koninkrijk, de rol van de staat en de positie van burgers. Elk hoofdstuk begint met een levendige casus uit de praktijk. Het boek legt je de relevante staatsrechtelijke begrippen uit aan de hand van aansprekende voorbeelden, duidelijke schema's en figuren, persberichten en verdiepende tussenvragen. Elk hoofdstuk biedt je actuele oefenvragen met antwoorden, handige lijsten met kernbegrippen en verwijzingen naar interessante websites.


Waarom kiezen voor Praktisch Staatsrecht:
-helder overzicht van het vakgebied;
-toegankelijk en studentvriendelijk;

Gelijkaardige boeken