Boek cover Boekhouden geboekstaafd 2 van H. Fuchs

Boekhouden geboekstaafd 2

59,95
4.7 op 5 sterren
uitgever Noordhoff
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 24,8 x 18 x 3,1 cm
Aantal paginas 584 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) H. Fuchs | S.J.M. van Vlimmeren
Uitgever Noordhoff
Gewicht 1238 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 180 mm
Verpakking hoogte 31 mm
Verpakking lengte 248 mm

Boekbeschrijving

Boekhouden geboekstaafd 2 8e druk is een boek van Henk Fuchs uitgegeven bij Noordhoff Uitgevers B.V.. ISBN 9789001836658

Boekhouden geboekstaafd 2

Boekhouden geboekstaafd 2 is hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding. De achtste druk van Boekhouden geboekstaafd 2 is grondig herzien. De teksten zijn stuk voor stuk aantrekkelijk geschreven. Ook zijn meer Engelse termen toegevoegd voor een betere aansluiting op de gangbare Engelse en Amerikaanse vakliteratuur. Inhoudelijk zijn een aantal onderwerpen die in de praktijk nauwelijks meer voorkwamen, vervallen of sterk ingekort. De Erp-benadering is verder uitgewerkt. Er is gekozen voor een opzet die geheel onafhankelijk is van de gebruikte software.

Via het uitwerkingenboek vind je op de site webcasts: uitwerkingen met gesproken woord. Ook staan er extra tentamenopgaven en Excel-uitwerkbladen.

Een no-nonsense uitgave die je doelgericht voorbereidt op een professionele uitvoering van dit vakgebied. Toegankelijk en prettig leesbaar, volledig actueel. Een onmisbaar houvast voor als je succesvol wilt zijn, nu in je opleiding en straks in de praktijk! Bij het hoofdboek hoort een apart opgavenboek en een apart uitwerkingenboek.
Waarom kiezen voor Boekhouden geboekstaafd 2:
-hét standaardwerk voor de bedrijfsadministratie en de fabricageboekhouding;
-herziene editie volledig actueel en aantrekkelijk geschreven;


Gelijkaardige boeken