Boek cover Grondslagen van de marketing van Bronis Verhage (Hardcover)

Grondslagen van de marketing

Nederlands | Druk: 8 | Hardcover | 9789001817855
Hardcover 39,95
3.8 op 5 sterren
uitgever Noordhoff
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 27,9 x 20,3 x 3,8 cm
Aantal paginas 780 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Bronis Verhage
Uitgever Noordhoff
Gewicht 1789 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 203 mm
Verpakking hoogte 38 mm
Verpakking lengte 279 mm

Boekbeschrijving

Grondslagen van de Marketing

Grondslagen van de marketing is in het hoger onderwijs sinds jaar en dag de meest gebruikte inleiding in het vakgebied Marketing. De titel is uitgegroeid tot een merknaam op zich. Als geen ander slaagt de auteur erin jou passie voor het vak bij te brengen. Bij deze uitgave zit een persoonlijke code die je toegang geeft tot digitale ondersteuning op de website behorend bij het boek. Zo haal je nog meer rendement uit je studie.

In de 8e editie is op veler verzoek meer aandacht aan actuele thema's, zoals online marketing en social media besteed. De opbouw van het boek is intact gebleven, waarbij het hoofdstuk over strategie is ingekort en toegankelijker gemaakt. De voorbeelden en cases zijn vervangen, waarbij rekening gehouden is met de verschillende branches in zowel off- als online omgevingen. Het werkboek is stevig aangepast. Vrijwel overal zijn de cases vervangen door actuele en aansprekende praktijkcases die de structuur van het tekstboek nauwgezet volgen.

Bij Grondslagen van de Marketing biedt Noordhoff Uitgevers een rijke digitale omgeving: Prepzone. In deze leeromgeving kunnen studenten en docenten zich efficiënt voorbereiden op lessen en het uiteindelijke tentamen. Daarnaast biedt Prepzone verschillende functionaliteiten om samenwerking, monitoring en rapporteren te optimaliseren.

Gelijkaardige boeken