Boek cover Leiderschap onder vuur van Marco Kroon

Leiderschap onder vuur

Kapitein Marco Kroon, drager van de Militaire Willems-Orde

48,99
Als nieuw
4.5 op 5 sterren
uitgever Ronde Tafel, Su de
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen 20,8 x 13,5 x 2,2 cm
Aantal paginas 176 pagina's
Illustraties Met illustraties
Redacteur Siebe Huizinga
Co-redacteur Siebe Huizinga
Uitgever Ronde Tafel, Su de
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 328 g
Verpakking breedte 133 mm
Verpakking hoogte 27 mm
Verpakking lengte 207 mm

Boekbeschrijving

Het boek 'Leiderschap onder vuur' van kapitein Marco Kroon bevat in de praktijk beproefde lessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn.

Kapitein Marco Kroon heeft bewezen als leider ingrijpende en verantwoorde beslissingen te kunnen nemen. In 'Leiderschap onder vuur' deelt hij de inzichten die hieraan ten grondslag liggen.
Dagelijks stelt het leven de leider op de proef. En de leider beslist, soms letterlijk, over leven en dood. Zijn of haar strategieën, inzichten, ingevingen en beslissingen bepalen het succes of falen van een onderneming. Dit geldt zeker in het geval van Kapitein Marco Kroon, die tijdens een groot aantal internationale missies onder de zwaarst denkbare omstandigheden als leider opereerde. In Leiderschap onder vuur deelt Kapitein Marco Kroon voor het eerst zijn overtuigingen omtrent leiderschap. Het zijn persoonlijke, in de praktijk beproefde leiderslessen die voor iedereen, als leider en als mens, toepasbaar kunnen zijn.
Kapitein Marco Kroon, RMWO
Kapitein Marco Kroon, RMWO (1970) is drager van de Militaire Willems-Orde. Deze oudste en hoogste onderscheiding van ons land is hem toegekend wegens moed, beleid en trouw als commandant van een peloton van het Korps Commandotroepen in Afghanistan, in 2006. Hij ontving de onderscheiding voor zijn optreden als leider, als militair en als mens tijdens verschillende, uiterst moeilijke missies. Kapitein Kroon voert momenteel het commando van de Charlie 'Beren' Compagnie van 17 Pantserinfanteriebataljon Garderegiment Fuseliers Prinses Irene (17 Painfbat).
voorwoord van luitenant-generaal Mart de Kruif, Commandant Landstrijdkrachten, en een bijdrage van generaal buiten dienst Peter van Uhm

Gelijkaardige boeken