Boek cover ZielsGelukkig van Marie-Claire van der Bruggen (Hardcover)

ZielsGelukkig

her-Inneren wie je werkelijk bent

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789085708063
Hardcover 23,95
4.7 op 5 sterren
uitgever Boekenbent, Uitgeverij
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 19,7 x 14,5 x 1,2 cm
Aantal paginas 109 pagina's
Aanbevolen leeftijd 18 - 100 jaar
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Marie-Claire van der Bruggen
Illustrator Tom van der Bruggen
Co-illustrator Tom van der Bruggen
Redacteur Matty Zwart-Van Dijk
Uitgever Boekenbent, Uitgeverij
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 283 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 148 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 196 mm

Boekbeschrijving

Marie-Claire van der Bruggen (1969) is auteur van twee bestsellers: Het sprookje van de dood en De dag waarop mijn vader een Engel werd. Beide boeken zijn gecentreerd rond de thema’s: wie ben je werkelijk en waar kom je vandaan en wat gebeurt er tijdens het stervensproces en na de dood. Deze thema's lopen als een rode draad door haar boeken. Zo ook door ZielsGelukkig.
De ik-figuur beseft dat zij niet echt van haar leven hier op aarde kan genieten en dat gaat haar steeds meer tegenstaan. Temeer omdat zij het gevoel heeft meer te zijn dan alleen maar een lichaam. Langzaam maar zeker komt de herinnering naar boven aan wie zij werkelijk is en waar zij eigenlijk vandaan komt. Dit besef veroorzaakt heimwee en maakt het leven op aarde nog moeilijker.
De ik-figuur maakt een lange wandeling rond een bosvijver en ontmoet daar een aantal figuren engelen en gidsen die haar stuk voor stuk advies geven over hoe zij haar leven op aarde gelukkiger en aangenamer kan maken tot het moment waarop zij naar Huis gaat.
Dat zijn wijze lessen. Niet alleen voor de ik-figuur, maar voor iedereen die op dezelfde zoektocht is en met dezelfde vragen worstelt. Als je ernaar streeft om de adviezen in praktijk te brengen, dan kun je het hoogste doel op aarde bereiken: ZielsGelukkig zijn. Dan creëer je Thuis op aarde.
Want er is maar één iemand hier op aarde verantwoordelijk voor jouw geluk en dat ben je zelf.
ZielsGelukkig geeft aan de hand van een aantal kernbegrippen een heel andere kijk op leven, sterven en dood. Het is een troostrijk boek met wijze lessen voor het eigen geluk.

Gelijkaardige boeken