Boek cover Boekhouden geboekstaafd 3 van Henk Fuchs

Boekhouden geboekstaafd 3

33,2
Goed
4.5 op 5 sterren
uitgever Noordhoff
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 24,5 x 17,5 x 4,1 cm
Aantal paginas 860 pagina's
Illustraties Met illustraties
Auteur(s) Henk Fuchs | M.A. van Hoepen Ra | S.J.M. van Vlimmeren | Sarina van Vlimmeren
Uitgever Noordhoff
Gewicht 1583 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 175 mm
Verpakking hoogte 41 mm
Verpakking lengte 245 mm

Boekbeschrijving

Boekhouden geboekstaafd 3 bestaat uit vier delen. Het eerste deel bespreekt boekhouding en verslaggeving In het tweede deel komen boekhouding en externe verslaggeving aan bod. Deel drie bespreekt boekhouding en consolidatie. Het vierde deel behandelt diverse onderwerpen waaronder de administratie van quasigoederen en statiegeld, maar ook de boekhouding van ondernemingen met filialen.

De drie delen van de succesvolle serie Boekhouden geboekstaafd zijn bijzonder compleet. De serie is geschikt voor elke gangbare methode van studie en zelfstudie.

De serie is bij uitstek geschikt voor zelfstudie door de sprekende voorbeelden, de opgaven, de begrippenlijst en de zelftoets bij elk hoofdstuk. De student maakt kennis met aspecten van automatisering. De boekhoudkundige stof komt tot leven doordat de theorie zo veel mogelijk is gekoppeld aan voorbeelden die zijn afgeleid van bestaande praktische situaties.

In verband met het groeiend belang van dienstverlenende organisaties, wordt ruim aandacht besteed aan de wijze van administratie voeren bij dienstverlenende organisaties.

Gelijkaardige boeken