Boek cover Spiritboek - De dag waarop mijn vader een Engel werd van Marie-Claire van der Bruggen (Hardcover)

Spiritboek - De dag waarop mijn vader een Engel werd

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789075362886
Hardcover 23,99
4.7 op 5 sterren
uitgever Eoscentra
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 21,8 x 14,1 x 1,6 cm
Aantal paginas 96 pagina's
Aanbevolen leeftijd 18 - 100 jaar
Illustraties Nee
Auteur(s) Marie-Claire van der Bruggen
Uitgever Eoscentra
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 252 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 141 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 215 mm

Boekbeschrijving

"De dag waarop mijn vader een Engel werd" wordt geleverd met een nieuwe omslag en titel. De nieuwe titel is: "Een kijkje in de Hemel...", eveneens leverbaar via bol.com.

In "Een kijkje in de Hemel..." herbeleeft Marie-Claire van der Bruggen de laatste levensdagen van haar vader en deelt zij een aantal bijzondere ervaringen met hem. Beiden zijn daardoor in staat het overgaan als een ontroerende en dankbare beleving te ervaren.
Enige tijd na zijn overlijden komen Marie-Claire en haar vader weer in contact met elkaar. In de reeks gesprekken die zich dan tussen hen ontvouwt, krijgen wij meer duidelijkheid over wat er allemaal met ons gebeurt tijdens ons sterven en hoe het met ons verder gaat na onze dood…

Marie-Claire van der Bruggen (1969) volgde een opleiding tot stervensbegeleiding en helpt mensen met de oversteek naar Huis, een wereld waar zij zich als kind al heel erg op haar gemak voelde.
Naar aanleiding van haar ervaringen schreef zij verschillende boeken.

“In eenvoudige maar aansprekende bewoordingen wordt duidelijk hoe belangrijk, verrijkend en vervullend het is om op een betrokken en open wijze, van ziel tot ziel, aanwezig te zijn bij de laatste levensdagen van een stervende. Ook de antwoorden op de vraag hoe het verder met ons gaat na ons overlijden zijn aansprekend en uit het hart gegrepen.”

“Een verhaal van ziel tot ziel en met veel aandacht voor de spirituele kant van het stervensproces.”

Gelijkaardige boeken