Boek cover Eindeloze Dagen van Eva Posthuma de Boer (Paperback)

Eindeloze Dagen

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789046802762
Paperback 8,9
Goed
3 op 5 sterren
uitgever Nieuw Amsterdam
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 21 x 13,5 x 2,3 cm
Aantal paginas 253 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) Eva Posthuma de Boer
Uitgever Nieuw Amsterdam
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 352 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 210 mm
Verpakking hoogte 134 mm
Verpakking lengte 210 mm

Boekbeschrijving

Het nemen van de juiste beslissingen op de juiste momenten is in ieders leven onvermijdelijk. Die momenten moet je niet ongemerkt voorbij laten gaan.
Maria’s leven zit in rustig vaarwater. Ze heeft een kind van een ex, een nieuwe vriend en een huis met inbouwspotjes. Maar haar gang naar de supermarkt, het aftuigen van de kerstboom, het groeten van moeders op het schoolplein – niets kan ze meer doen zonder het besef dat het leven in een angstaanjagend tempo aan haar voorbijraast. Alles lijkt een herhaling van zetten, en draait om het voldoen aan verwachtingen.
Het bericht van de dood van haar docente Engels, met wie ze in haar puberteit een hechte band had, doet haar de ogen verder openen. Ze kan niet langer om het gemis aan genegenheid van haar ouders heen, en eindelijk durft ze de vragen te stellen waar ze altijd bang voor geweest is. Maria zet de tijd stil, en gaat op zoek naar antwoorden. Hoe authentiek zijn haar herinneringen? Wat heeft ze meegekregen van vorige generaties, en wat zal ze zelf doorgeven? Maria moet diep buigen om tot een belangrijke beslissing te komen.

Gelijkaardige boeken