Boek cover Het sprookje van de dood van Marie-Claire van der Bruggen (Hardcover)

Het sprookje van de dood

Nederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789075362688
Hardcover 21
4.6 op 5 sterren
uitgever Eoscentra
Taal Nederlands
Bindwijze Hardcover
Afmetingen Afmeting: 21,7 x 13,9 x 1,4 cm
Aantal paginas 80 pagina's
Auteur(s) Marie-Claire van der Bruggen
Uitgever Eoscentra
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 224 g
Verpakking breedte 143 mm
Verpakking hoogte 15 mm
Verpakking lengte 217 mm

Boekbeschrijving

Het Sprookje van de dood is een inspirerend verhaal over een Zieltje dat voor de allereerste keer de reis naar de Aarde gaat maken. Wat gaat daar allemaal aan vooraf en hoe is het voor een ziel om in een mensenlichaam geboren te worden. Hoe wordt een leven op Aarde ervaren door de ogen van een ziel, en tenslotte: hoe ervaart een ziel het sterven, ofwel de terugkeer naar Huis.
Dit alles wordt op een leuke en eenvoudige manier verteld. Je wordt door het Zieltje meegenomen op haar grote avontuur. Het is een wonderbaarlijke reis die je misschien opnieuw laat ontdekken wie je werkelijk bent en waar je eigenlijk vandaan komt.
Marie-Claire van der Bruggen (1969) was zich als kind al bewust van een wereld die anderen niet konden waarnemen en waarin ze zich heel erg op haar gemak voelde. Na een lange zoektocht en met behulp van haar gids Charion heeft ze antwoord gevonden op veel van haar vragen. Met dit boek wil ze mensen inspireren om zich k wee rte gaan herinneren wie ze werkelijk zijn en waar ze vandaan komen. Ze vindt het vooral heel belangrijk om angst rondom de dood weg te nemen.
Het Sprookje van de dood is een uitgave van Eoscentra

Gelijkaardige boeken