Boek cover Het verbindende veld van Jan Jacob Stam (Paperback)

Het verbindende veld

organisatieopstellingen in de praktijk

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789077290026
Paperback 18,95
5 op 5 sterren
uitgever Noorderlicht, Uitgeverij Het
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 21 x 14,5 x 1,3 cm
Aantal paginas 124 pagina's
Illustraties Nee
Uitgever Noorderlicht, Uitgeverij Het
Gewicht 192 g
Verpakking breedte 145 mm
Verpakking hoogte 13 mm
Verpakking lengte 210 mm

Boekbeschrijving

Het verbindende veld 1e druk is een boek van Jan Jacob Stam uitgegeven bij Noorderlicht, Uitgeverij Het. ISBN 9789077290026

Jan Jacob Stam deelt hier zijn systemische inzichten in werk en organisaties.

Wat is een goede plek voor mij? Hoe komt het dat ik steeds verantwoordelijkheid neem voor iets wat niet van mij is? Hoe trekken we dit veranderingstraject weer vlot? Welke functieomschrijving past het best voor de nieuwe manager? Welke positie kan ik het beste innemen als directeur van een faciliterende organisatie voor jeugdzorginstellingen? Hoe zal de markt reageren op een nieuw product?

Dit zijn een paar van de duizenden vragen die deelnemers aan organisatieopstellingen inbrachten over hun werk of organisatie. De systemisch-fenomenologische benadering geeft verrassende en vaak onverwachte inzichten over werk, beroep en organisaties. Jan Jacob Stam is een van de belangrijkste innovators op dit terrein, wereldwijd.

In dit boek zijn inzichten, voorbeelden uit de praktijk, persoonlijke ervaringen en een theoretische omkadering van vijf jaar werk met de systemische benadering van werk- en organisatievragen bijeengebracht.

Het boek leest als een bundel artikelen. Licht, in contact met de werkelijkheid en met vele mogelijke momenten van herkenning voor de lezer. Het boek is een uitstekende manier om kennis te maken met de systemisch-fenomenologische benadering. Voor ieder die meer wil weten.

Inmiddels is 'Het verbindende veld' in meer dan 12 talen vertaald!

Gelijkaardige boeken