Boek cover Toegepaste organisatiekunde van P.T.H.J. Thuis

Toegepaste organisatiekunde

25
nog geen rating
uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen Afmeting: 24,1 x 17 x 2,5 cm
Aantal paginas 454 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) P.T.H.J. Thuis
Uitgever Noordhoff Uitgevers B.V.
Gewicht 826 g
Studieboek Ja
Verpakking breedte 170 mm
Verpakking hoogte 25 mm
Verpakking lengte 241 mm

Boekbeschrijving

Toegepaste organisatiekunde behandelt de grondbeginselen van de diverse disciplines binnen het vakgebied organisatiekunde. Het boek onderscheidt zich door de synthese van de vakgebieden economie, psychologie, technologie en sociologie. De toepassing van de theorie staat centraal en de leerstof wordt afgewisseld met veel praktijkbeschrijvingen. Anders dan andere studieboeken belicht het eerst de externe organisatiekunde, vervolgens de interne. Door de flexibele indeling kunnen de verschillende delen echter ook in de meer traditionele volgorde worden behandeld. De uitgave is uitstekend geschikt voor geëxtensiveerd onderwijs door de heldere teksten, de duidelijke structuur, de sprekende voorbeelden en de moderne vormgeving. De student kan zijn kennis toetsen met de goed/fout-vragen aan het eind van elk hoofdstuk. Inzichtvragen en cases zijn opgenomen in het opgavenboek.
Wijzigingen in nieuwe druk:
Toegepaste Organisatiekunde is op vele plaatsen geactualiseerd en verbeterd. De aanpak van het boek blijft echter grotendeels gelijk.
De structuur is voor studenten nog toegankelijker gemaakt (zowel bij klassikaal- en projectonderwijs als bij zelfstudie): het register is uitgebreid en overzichtsschema's achter in het boek vergemakkelijken de mogelijkheden om theorie op te zoeken.
Bijna alle voorbeelden zijn geactualiseerd en het boek is van nog meer aansprekende praktijkvoorbeelden en praktische toepassingen voorzien

Gelijkaardige boeken