Boek cover Kan het iets positiever van C. Carter Scott (Paperback)

Kan het iets positiever

handboek voor het omgaan met negativiteit

Nederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789055991518
Paperback 13,9
nog geen rating
uitgever Gvmedia, Stichting
Taal Nederlands
Bindwijze Paperback
Afmetingen 21,1 x 13,7 x 2,5 cm
Aantal paginas 240 pagina's
Illustraties Nee
Auteur(s) C. Carter Scott
Uitgever Gvmedia, Stichting
Extra groot lettertype Nee
Gewicht 331 g
Studieboek Nee
Verpakking breedte 137 mm
Verpakking hoogte 25 mm
Verpakking lengte 211 mm

BoekbeschrijvingTrek je je weleens terug uit een sollicitatie omdat je denkt dat je het toch niet kunt? Durf je soms een relatie niet aan omdat je jezelf te min vindt? Overtuig je jezelf er weleens van dat je iets nieuws beter niet kunt doen? Zeg je weleens tegen jezelf dat afvallen je toch niet lukt, vroeg opstaan zal mislukken, dat op tijd komen bij jouw geen kans heeft, geluk voor jou niet is weggelegd? Als je een paar van deze vragen moet beamen dan is er een kans dat je regelmatig een negatieve instelling hebt en verandering tegenhoudt. Het lijkt je te overkomen. Het kan ook zijn dat je gevoelig bent voor negativiteit en dat je je niet goed voelt in een omgeving waar negatieve gevoelens de boventoon voeren.


Chérie Carter-Scott beschrijft in haar boek De verandering dat negativiteit een verslaving is, en van verslavingen kun je afkomen. Door negativiteit ga je je eigen mogelijkheden doorlopend beperken, ben je overtuigt dat je niet kunnen krijgen wat je wilt en saboteer je je wensen, dromen en verlangens. Het is de grootste tijd om te veranderen. Als je veranderd ga je je goed voelen, ook bij negativiteit.


De verandering is een praktisch boek dat negativiteit omzet in positivisme. Van dat kan ik niet wordt het dat kan ik . Zelfs als je in een neerwaartse spiraal verkeert en in een wereld leeft waar weinig meer positief lijkt, kun je door dit boek en de methode van Chérie Carter-Scott de wereld al snel weer opgewekt tegemoet treden.Gelijkaardige boeken